rg1570 alma bence.
Neden ki 2550 var bende, iyi gitar ama DK2m aklımı çeldisoulwalker demiş ki:rg1570 alma bence.
BurakFender demiş ki:arkadaşlar birkaç gün içinde jackson rr std. alıyorum 93 yapımı.üstünde duncan tb-4 ve sh-2 jazz neck var.metallica, manowar, deep purple, megadeth, guns n'roses falan çalıyorum.bu manyetikler sizce yeterli olur mu yoksa bi modifiye önerirmisiniz.bu arada aksam (örn. kilitler vs) biraz eskimiş mesela floyd un vidalarının tepeleri hafif paslı vs değiştirmek gerekirmi sizce?
Cok fazla inciğiyle boncuguyla oynamamak lazım değil mi Berkay , malum sonuçlar hüsran olabiliyor 🙂DaveMustaine_64 demiş ki:BurakFender demiş ki:arkadaşlar birkaç gün içinde jackson rr std. alıyorum 93 yapımı.üstünde duncan tb-4 ve sh-2 jazz neck var.metallica, manowar, deep purple, megadeth, guns n'roses falan çalıyorum.bu manyetikler sizce yeterli olur mu yoksa bi modifiye önerirmisiniz.bu arada aksam (örn. kilitler vs) biraz eskimiş mesela floyd un vidalarının tepeleri hafif paslı vs değiştirmek gerekirmi sizce?
Bence her şeyini olduğu gibi bırakabilirsin, eminim gitar geldiğinde kendin de böyle düşüneceksin. gitarın biraz eski görünmesi bence gitara karakter katıyor 🙂
hacktorr demiş ki:soloist'i geç onunla her tarzı çalamazsın jem al daha iyi diyor, ayrıca ekliyor neck-thru bir gitar alma sap atması durumunda hiçde iyi olmaz diye (sap atması olayını forumda araştırdım ve okudum bu arada).
thunderhead demiş ki:hacktorr demiş ki:soloist'i geç onunla her tarzı çalamazsın jem al daha iyi diyor, ayrıca ekliyor neck-thru bir gitar alma sap atması durumunda hiçde iyi olmaz diye (sap atması olayını forumda araştırdım ve okudum bu arada).
Ne kadar sacma sapan birsey! Neden calinmasin? Anlamiyorum bu gitarlari yaparken arkasina bir kullanma klavuzumu ekliyorlar?? 'Cocuklarin ulasamayacagi yerlerde saklayiniz ve blues calmayiniz... Pop calarsanizda gozleriniz şaşı olur..'
Bir elektro gitarin sapinin atma olasiligi yuzde kactir (tabi kide uygun sekilde kullandiktan sonra..) ? 30$ kurtarmak icin 1500$ lik gitarin ayarini kendi kendine bilmeden yapmaya calisirsan herhalde sap attirirsin. Jemlerin sapi atinca sapi bedavaya mi degistiriyorlar??
Ilginc...