4 yıllık JS20 ne kadar yapar sizce bi fiyat söyleyinde adamla ona göre pazarlık yapıcam
En fazla 200 lira eder Js'20 ztn en düşük modeli jacksonın tremolo'lu Strat kasa basswood bile değil artık sanırım acaip bi ağaçtı forumda 400 450 lira aralığında güzel performer serisi gitarlar satılıyor bunları tercih et dağlar kadar fark var performerlar ile js'ler arasındaNo_leaf_Clover demiş ki:4 yıllık JS20 ne kadar yapar sizce bi fiyat söyleyinde adamla ona göre pazarlık yapıcam
emredd demiş ki:Daha önce sormuştum rr24 kullanan var mı diye.Hiç cevap gelmedi.Bende kararttım gözümü Laylaylom a sipariş verdim.Hadi bakalım hayırlısı.Gelince foto ses kaydı ortaya karışık bi şeyler yaparım.Bari başkalarının canı yanmasın 😀 Bu arada tüm söylenenlere rağmen I love Laylaylom 😀 😀 😀
No_leaf_Clover demiş ki:Arkadaşlar ölüyom kararsızlıktan bizim alt dükkanda 2.el Jackson JS20 buldum 4 yıllık ama oldukça temiz adam peşin 500 ytlye bırakıyo sizce ne yapayım ? Aleti kötüleyen bir sürü yazı okudum ama çokta güzel gözüküyo çok karsızım.
emredd demiş ki:Daha önce sormuştum rr24 kullanan var mı diye.Hiç cevap gelmedi.Bende kararttım gözümü Laylaylom a sipariş verdim.Hadi bakalım hayırlısı.Gelince foto ses kaydı ortaya karışık bi şeyler yaparım.Bari başkalarının canı yanmasın 😀 Bu arada tüm söylenenlere rağmen I love Laylaylom 😀 😀 😀