Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, bu klavye ağacının biraz çıkık olması durumuna bolt-on Jackson'ların genelinde rastlanır, bir sorun değildir yani. Jackson guruları yanlışsam düzeltsinler, beynim biraz sulanmış durumda şu an çünkü.
AceVentura demiş ki:LLL deki parti güya haftaya yola çıkıyomuş diye sölediler ...
soulwalker demiş ki:ibanezin iki distribütörü olduğu için fiyat kırıyorlar çok mal getirmekle pek bi alakası olduğunu sanmıyorum. olsada fiyatlara bu kadar yansıyacağını sanmıyorum. ayrıca distribütör iseniz zaten belli bir miktarda mal getirmek zorundasınız, firma bunu şart koşar. lll yi jacksonla da özdeşleştirmeyin Takamine gibi bir firmanında distribütörü ayrıca. aynı şeyleri Takamine lerde yapmıyorlar, demek ki jacksondan kaynaklanan bir sorun var.
Sigmastern demiş ki:HAngi devirde yasiyoruz, dünyanin neresinden gelirse gelsin hic bir zaman bir malin gelmesi bu kadar sürmez, ayrica jackson firmasi stoklariyla LLL gibi elli tanesini döver.
Benim tahminim LLL kargo masrafini vede gümrük masrafini düsürmek icin (sonucta 10 tane yada 20 tane gitar gelsede yapilacak islemler hep ayni) siparisi bekletiyor, aslinda baba bir distr. olsa basar parayi getirtir 200 tane gitar iki haftadada gelir. Ama adamlarin diger garip bir yani, fazla sermaye yatirmak istemiyorlar yada yok yatiramiyorlar, yani ilk basta mali satiyor parayi topluyor sonra siparisi veriyor, tabiki bu aradada masrafi ve ugrasi düsürmek icin mümkün oldugu kadar fazla siparis almak icin olayi sürüklüyor. Her halde bu kadar amatör ruhla calisilan baska bir branj kalmamistir. Düsünsene samsung a gidip tv aliyorsun, abi siparisleri aliyoruz, mali siparis etcez diyor 😉
dimebucker demiş ki:Gelsin artık yoksa arayıp hepsinin ağzına ....!!