Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet pahalı satıyorlar. Ama ben ke2 kelly ye 1800 € verdim. Yani aslında çok büyük bir uçurum yok. O kadar da olsun dedim. Ama Japon Kelly ye adam kafadan +1 milyar eklemiş çok saçma geldi...
Böyle sıfır yada üretimde olan modeli yok demek dana dogru olmazmı...?
2.el yada üretimden kalkmış olmasına rağmen mağazadan bulunmus olabilme ihtimali yokmu 🙂
Kesinlikle var ancak arkadaş böle bir durumda belirterek sorsaydı bende böyle bir hata yapmazdım 🙂 Neyse polemik konusu olan gitara gelirsek SLSMG ile bir benzerlik göze çarpıyor eğer arkadaş DXMGT de ısrarcı değilse SLSMG ye de bir göz atmasında fayda var...
Garanti olur bir şey o araca...Gerçekten beklemekten çok sıkıldım artık.Geldiğinde gitardan soğumuş olabilirim 🙂 Lighting Sky finishli SL1 isteyen var mı 🙂 ???
of of ligtning sky diyince aklıma hep lise yıllarında arkadaşlarla yaptığımız tünel turları geliyor o zamanlar laylaylom da ne çok usa jackson olurdu yav - gözlerimizi alamazdık gitarlardan 🙂
Garanti olur bir şey o araca...Gerçekten beklemekten çok sıkıldım artık.Geldiğinde gitardan soğumuş olabilirim 🙂 Lighting Sky finishli SL1 isteyen var mı 🙂 ???