ravenlord demiş ki:arkadaşlar öncelikle gitardan hiç anlamam bende bir jackson var siz v kasa diyorsunuz ama benimkinin alttaki ucu daha kısa , sapında made in usa yazıyor üzerinde beyaz şimşek desenleri ve seymour duncan yazısı var bi de sapın başladığı yerde uo 6868 yazıyor.bu gitarı satmaya kalksam kaç lira eder 1000 lira filan olur mu?(gitarı gören biri 1000 lira veriyim dedi de onun için soruyorum
ravenlord demiş ki:o gitarı goren kişi, seni ayaküstü "muck" yapmaya kalkmış.
Ben '91 model lightning sky modelini 1700$ a sattım, o cıvarlarda hatta daha ustune satabilirsin..
ravenlord demiş ki:arkadaşlar şaka bir yana allah herkese bir rr1 nasip etsin bırakın çalmaya dokunmaya bile kıyamadığım bir gitardır kendileri
ravenlord demiş ki:ravenlord demiş ki:arkadaşlar şaka bir yana allah herkese bir rr1 nasip etsin bırakın çalmaya dokunmaya bile kıyamadığım bir gitardır kendileri
galiba bu mesajı kaçırmışsın slaytanic zaten daha önceki yazılanların foruma renk gelsin diye yapılmış bir espri olduğunu yazmıştım.yoksa değerini çok iyi biliyorum rr1 in
ravenlord demiş ki:Sonuçta buraya birşeyler yazanların belli bir kültür düzeyinde olduklarını düşünüyorum.