Merak ettim o firmayı. Jacksonsız kalmasın memleket. 🙂
ravenlord demiş ki:o zaman ben de tüm jacksonseverleri mutlu edecek çok gizli bir bilgi vereyim.Firma ismi veremiyorum ama Türkiyedeki çok saygın bir firma jacson bayiliği için uğraş vermekte şu an ufak tefek ayrıntılar kaldı hepimize hayırlı olması dileklerimle
umarım lay lay lom dan kurtuluruz.
paralar ne olcak?Goreshredder demiş ki:Az Serter Bağcan'dan aldığım bilgiye göre beklenen parti gelmiyor arkadaşlar.
Hani ola ki siparişi olupta bir umut hala bekleyenler varsa diye haber vermek istedim.
Cümleten geçmiş olsun...
Goreshredder demiş ki:Az Serter Bağcan'dan aldığım bilgiye göre beklenen parti gelmiyor arkadaşlar.
Hani ola ki siparişi olupta bir umut hala bekleyenler varsa diye haber vermek istedim.
Cümleten geçmiş olsun...
Clickboy demiş ki:Bunca geçen vakitten sonra hala umut besleyen kalmışmıydı acaba 🙂
soulwalker demiş ki:Clickboy demiş ki:Bunca geçen vakitten sonra hala umut besleyen kalmışmıydı acaba 🙂
Yurtdışından mal getiremeyenlerin umudu vardı tabi.
ravenlord demiş ki:o zaman ben de tüm jacksonseverleri mutlu edecek çok gizli bir bilgi vereyim.Firma ismi veremiyorum ama Türkiyedeki çok saygın bir firma jacson bayiliği için uğraş vermekte şu an ufak tefek ayrıntılar kaldı hepimize hayırlı olması dileklerimle
umarım lay lay lom dan kurtuluruz.