HulkEkmek demiş ki:Pro Shop iyi güzelde Showroomda o dediğin nezaket tavırlarından pek yok.
Hangisi hangisi karıştırıyorum, benim dediğim sokaktan aşağı inerken olan. Meydandaki dükkan biraz daha kıl davranıyor haklısın, showoom dediğin oysa.
HulkEkmek demiş ki:Pro Shop iyi güzelde Showroomda o dediğin nezaket tavırlarından pek yok.
ErenimooO demiş ki:ya jackson neden türkiyede tek biryere satıyo ki,stage in doğrudan fabrikadan alma ihtimali yok mu?
solitude71 demiş ki:Ne bityeniği olacak, Japon Jackson'lar kısıtlı sayıda duruyor dükkanda, giden alıyor. E biten gitar tabi ki stokta yok olur. Yakında daha çoğu gelecektir elbet. Sonuçta ticaret bu, kimse alıcı potansiyelini görmeden ikibin tane gitar getirip koymaz dükkana.
LLL millette fobi yaratmış herşeyin altında çapan aranır hale gelmiş. Tabi ki USA'lar gelince fiyat artar ama şu anda gül gibi fiyatlara bir dolu Japon Jackson var dükkanda. Gidin görün elleyin beğenirseniz alın, bu kadar basit 😉
Ha evet ben aldım bu arada, klavyeden olmaz bu iş, gittim gördüm mıncıkladım, beğendim, fiyatta da anlaştık aldım geldim, ahanda budur. Gitmeye imkanı olmayan için de yazdım görüşümü, dikkate alan olursa eyvallah 😀 yoksa Zuhal de babamın oğu değil.
Yeni parti de zaten fiyatların artması süper doğal bişey onlar acısından, yapamasalar zaten ölürler bunu 🙂soulwalker demiş ki:Amerikanların siparişle geleceğini bende duydum, ayrıca yeni partide fiyatlar artacakmış.
hacktorr demiş ki:jacksonlar gelmeden tam 2-3 hafta önce zuhal merkez'e gidip "Jacksonları sizin getirme ihtimaliniz varmı?" dediğimde dingo bir eleman "Jackson Gitarları bu dükkana giremez kalitesi düştü artık" gibi, uyduruk, saçma sapan, karaktersiz, kendini bilmez, sarkastik bir cevap verdi. Yaw bir insanın karakteri yüzüne bu kadarmı yansır yaw, öylede gıcık bir tipi vardı, hafiften batmanda suratına çuval geçirip milleti korkutan adama benziyordu. şimdi yok heralde, zaten durması kabahat olurdu 🙂 Netice itibariyle böyle dükkanlar ya kimi alacağını bilmiyor ya da eleman bir süre sonra dükkanın alehine çalışıyor. Bu prim usulü çalışan tüm firmalardaki elemanları allah bildiği gibi yapsın 😉