Yeni jackson alacaksan hiç bulaşma şu üçünden direkt bi rg1570 al ama onuda manyetik modifiyesi yapacağını gözönünde bulundurup al.
solitude71 demiş ki:Hiç bulaşma denecek birşey yok o kadar da öldürme yav, bence gayet güzeller.
Yani ah ulan bizim zamanımızın Fender öncesi Jackson'ı diye lafa girersek tabi ki fark var ama kendi içinde düşünürsek yeni Japon Jackson'lar bence gayet güzel, objektif olarak bakarsak fiyat kalite oranı oldukça mantıklı Jackson'ın şu anda gibi geliyor bana. Zuhal fiyatlarından bahsediyorum tabi ki.
soulwalker demiş ki:solitude71 demiş ki:Hiç bulaşma denecek birşey yok o kadar da öldürme yav, bence gayet güzeller.
Yani ah ulan bizim zamanımızın Fender öncesi Jackson'ı diye lafa girersek tabi ki fark var ama kendi içinde düşünürsek yeni Japon Jackson'lar bence gayet güzel, objektif olarak bakarsak fiyat kalite oranı oldukça mantıklı Jackson'ın şu anda gibi geliyor bana. Zuhal fiyatlarından bahsediyorum tabi ki.
Evet o fiyatlar üstünden konuşunca güzel tabi ki ona lafım yok ama bir japon işçiliği kalitesi yok hele ki bi ibanez prestige ile karşılaştırınca gitarlar işçilik ve kalite olarak sönük kalıyo ama her şey değişti tabi şimdi; distribütör , fiyatlar vs..
soulwalker demiş ki:Bundan bi kaç sene öncesine kadar bende jackson derdim ama son gördüklerim hiç iyi değildi. Kalite değişimi ve distribütör değişimi, bunlar etkiliyo düşünceleri. Şimdiki jackson fiyatları çok iyi mesela ona kimse bi şey diyemez ama eskisi gibi değil, fender öncesinede gitmeye gerek yok 2005 yapımları bile gayet güzel ,sanırım 2006 veya 2007 den sonra olay bozuldu iyice.
izzzyy demiş ki:soulwalker demiş ki:Bundan bi kaç sene öncesine kadar bende jackson derdim ama son gördüklerim hiç iyi değildi. Kalite değişimi ve distribütör değişimi, bunlar etkiliyo düşünceleri. Şimdiki jackson fiyatları çok iyi mesela ona kimse bi şey diyemez ama eskisi gibi değil, fender öncesinede gitmeye gerek yok 2005 yapımları bile gayet güzel ,sanırım 2006 veya 2007 den sonra olay bozuldu iyice.
neden?
soulwalker demiş ki:Arkadaşım nocure ile sen ağız dalaşına girmemi falan mı bekliyosunuz anlamadım? Düşüncelerimi belirttim , siz gidin alın yeni jacksonlarınızı bi güzel çalın. Oldu mu abisi?