Prestige serisinin hepsinde ayni klavye var. Ama jackson basligi burasi sustum cullanmayin ustume 😀DaveMustaine_64 demiş ki:Ibanez'den ornek vermek gerekirse en ince Ibanez klavyesi 17mm ile Rg 1570'te var 🙂
Prestige serisinin hepsinde ayni klavye var. Ama jackson basligi burasi sustum cullanmayin ustume 😀DaveMustaine_64 demiş ki:Ibanez'den ornek vermek gerekirse en ince Ibanez klavyesi 17mm ile Rg 1570'te var 🙂
ChatKing demiş ki:Böle dedin şimdi de içime kurt düşürdün 😀 Bendeki DKMG'de de dandik manyetklerin gürültüsü yok di mi 😆 ??
Şu anda sitesinde 930€ yazıyor ama ben benimkini alırken 860€'dan 690€'ya inmişlerdi ya :?
ChatKing demiş ki:Böle dedin şimdi de içime kurt düşürdün 😀 Bendeki DKMG'de de dandik manyetklerin gürültüsü yok di mi 😆 ??quote] :evil:
jacksonabi demiş ki:Chatking:
aga ne 840 euro su 1145 euro laylay amcalarda kazıkcı ipnoslar...
japan serilerindeki en ince klavye dk2nindir ama jackson gitarlarin genelinde cok bariz fark yaratacak modelleri yoktur hemen hemen aynıdır butun jackson klavyeleri haa birde unutmadan en baba japon model kesinlikle sl3 dur onun hemen peşinden dk2 gelir
aynen ama ben yine de rr5i seçerdim 😀DaveMustaine_64 demiş ki:Japonlardan birini seçmem gerekseydi en iyi gitar olarak ben şahsen Rr5'i veya Kevin Bond Rhoads'u seçerdim.
Ama hangisini istersin deseler Slsmg'yi isterdim... Sl-3'leri şahsen fiyat performans açısından pek beğenmiyorum 🙂