Hayır cleanleri iyi değildi diyorum 🙂 Bak bir grup var, adı "mat" idi galiba. Türk grup. Onların klipleri var galiba sitelerinde vardı. Onu indirip bir izlersen yeterli fikir sahibi olcaksın bence 🙂 Ordaki gitaristte de ps-4 var da...
Atalay demiş ki:KV-2: Neck-thru. Süper klavye ve tonu var. Söylenecek birşey yok. 10 tam puan.
SL Soloist : Neck-Thru. Çok değişik tonları var ben manyetiklerini değiştirdim hepsini SM yaptım. Fretboardı çok iyi ve 15 yıldır kullanıyorum.
Kelly KE : SM manyetikler var Floyd Rose Tremolo taktım. klavyesi tabi ki daha kaba ama ister inanın ister inanmayın Yngwee Malmsteen çalabildiğim en rahat gitarım!
katılıyorum tamamen,ince klavye gerçekten bence solo için çok rahatlık sağlayan bişey değil,ritm için sağladığı kesin ama.Malmsteen strat kullanıyor ve klavyeleri o kadar ince değil 😉Atalay demiş ki:İnce klavye tabusnu yıkmak lazım. Asıl olay aslında fretboardın kesit kalınlığından çok, fretlerin takıldığı ağacın arkının ve o ağacın sertliği ile elinizin ne kadar rahat ettiğidir. Ark derken, fretlerin dümdüz olmadığını bilirsiniz ve görürsünüz, işte o yay fretboard da da mevcuttur tabi. Bunun derecesi bence daha önemli.
Parmaklarım gitarist standartlarına göre kısa kalabilen bir yapıya sahip ama ciddi anlamda ince diyemeyeceğim KV2 nin fretboardında çok rahat ediyorum. SL1 klavyesi biraz daha zorluyor ama halen ne gözle ne elimle o iki gitarın klavyesinin farkını çözemedim. Çok ilginç...
ChatKing demiş ki:DXMG'de turbocharger yok 🙂 Bi de kasa farkıdır heralde :? .. Bi de herkes 81-85'lerden bahsediyor forumda.. EMG HZ'lerle 81-85 lerin arasındaki fark nedir 😳 ??
ChatKing demiş ki:HZ'ler pasifse benim gitarımda nasıl pil oluyor ya :?:? ?? Ben hangisi daha kaliteli diye sorsam peki 😛 ?