bir de sansamo gt2 almak lazım şimdi.ona da karar verirsem alırım bu birkaç hafta içinde🙂 parası hazır nasıl olsa 😀😀😀
anti-social demiş ki:hayırlı olsun hmn kakala emgleri bas seymourları 😀
kişisel zevk tamamen 😉 ama görünüşü güzel harbiden 😆 ben tb-4ü tercih ederim köprümde,başkası invader kullanır,başkası dimarzio...uzar gider 😀 mesela atalay abimiz ısrarla sh-4 der :mrgreen:ChatKing demiş ki:anti-social demiş ki:hayırlı olsun hmn kakala emgleri bas seymourları 😀
Niye öyle dedin ya ben de DKMG'ye aynısını mı yapıyım şimdi 🙁 ? Ne farkları var bu iki markanın ?? Ben EMG'lerin görünüşlerini çok seviyorum şahsen.. O Seymour Duncan lardaki noktalara uyuz oluyorum 😀 Ama bi' bildiğiniz vardır paylaşsanız benle ben de öğrensem 😳
Bi' de SL2 ile SL1 arasındaki tek fark HSS / HH olayı mı ?
Knife-Party demiş ki:chatking dediğin gerçekten güzel durmamış 🙂 (herşey görüntü deildir)eğer birisi gitarı görünüş hava için çalıyorsa yada kullanıyorsa yazık yani sakın böyle olma
sevgili chatking 😀ChatKing demiş ki:@anti-social ama ben o gain zımbırtısını çok seviyorum 😛 Açınca bence daha hoş bi' ses çıkıyo' 🙂 Bi de prosesörüm yok o gain sanki sesi uzatıyor ( Belki gain in anlamı odur zaten bilmiyorum 😛 Gain ne demek harbiden 😛 ???
DaveMustaine_64 demiş ki:hepsi inlayless değil.
BandRoll demiş ki:merhaba arkadaşlar..bu soruyu buraya sorma ihtiyacı hissettim malum jackson tayfası burda...
şimdi bende ps4 japon jackson var...gitarın klavyesi çok rahat tipik jackson klavyesi..ton olarak sert bi gitar gerçekten..ama ben bu kadar sert olmasını beğenmiyorum çünkü drive kadar clean de önemli..tarz olarak heavy black death metal gibi bi şeyler de çalmıyorum..hatta blues bile yapmaya çalışıyorum gitarımla.. neyse kısaca bu gitara modifiye yapmaya değer mi...misal demir demirkan rg570(sanırım) ibanezine x2n-hs3 ve bilmediğim bi manyetik takmış..bunun gibi bi kombinasyona değecek malzeme varmı gitarımda 😀 araştırıyorum ama ağaç türlerinden hangisi iyidir hangisi değildir bilemediğim için karar veremiyorum..yardımcı olursanız sevinirim...
sevgiler....
odious demiş ki:arkadaslar 1350 ytl peşin param var bana bi jackson söliin gözünüzü seviim kararsızım??
rastansaga demiş ki:DaveMustaine_64 demiş ki:hepsi inlayless değil.
Aşmıssın abi sen 😆 inlayless
anti-social demiş ki:Oldu mu Chatking 😆
TheJester demiş ki:BandRoll demiş ki:merhaba arkadaşlar..bu soruyu buraya sorma ihtiyacı hissettim malum jackson tayfası burda...
şimdi bende ps4 japon jackson var...gitarın klavyesi çok rahat tipik jackson klavyesi..ton olarak sert bi gitar gerçekten..ama ben bu kadar sert olmasını beğenmiyorum çünkü drive kadar clean de önemli..tarz olarak heavy black death metal gibi bi şeyler de çalmıyorum..hatta blues bile yapmaya çalışıyorum gitarımla.. neyse kısaca bu gitara modifiye yapmaya değer mi...misal demir demirkan rg570(sanırım) ibanezine x2n-hs3 ve bilmediğim bi manyetik takmış..bunun gibi bi kombinasyona değecek malzeme varmı gitarımda 😀 araştırıyorum ama ağaç türlerinden hangisi iyidir hangisi değildir bilemediğim için karar veremiyorum..yardımcı olursanız sevinirim...
sevgiler....
Valla yazını görünce benim aklımdan ilk olarak köprüye Seymour Duncan JB neck'e SH2 geçti. ..
BandRoll demiş ki:TheJester demiş ki:BandRoll demiş ki:merhaba arkadaşlar..bu soruyu buraya sorma ihtiyacı hissettim malum jackson tayfası burda...
sevgiler....
Valla yazını görünce benim aklımdan ilk olarak köprüye Seymour Duncan JB neck'e SH2 geçti. ..
iyi demişsinde değer mi bu gitar için.. onu bi netleştirsem süper olcak...ondan sonra bulurum takacağım manyetiği..arkadaşlar bilen birileri yardım edebilirse çok berhudar olacağım...