Slaytanic demiş ki:eerie dess swirl, graveyard, pile o' skull gibi desenlerde 250-300$ fiyat oynuyor sanırım. ayrıca bazı desenleri bulmak çok çok zor olabiliyor.
bauglir demiş ki:eds finish olarak daha bi janjanlı olduğundandır, daha zordur yapımı falan heralde maliyetlidir. desene göre fiyat değişir zaten, düz renkler en ucuzdur...
kelle demiş ki:Slaytanic demiş ki:eerie dess swirl, graveyard, pile o' skull gibi desenlerde 250-300$ fiyat oynuyor sanırım. ayrıca bazı desenleri bulmak çok çok zor olabiliyor.bauglir demiş ki:eds finish olarak daha bi janjanlı olduğundandır, daha zordur yapımı falan heralde maliyetlidir. desene göre fiyat değişir zaten, düz renkler en ucuzdur...
yanlız eds daha ucuz laylaylomda. aca bir kandırmacamı var demek ten önce arayip aslını öğrenmek gerek
ZebulaH demiş ki:Benimde RR1 veya Kv2 alabilecek duruma (şu durumda mucize 😆 ) gelene kadar para biriktirip almayı düşündüğüm bir gitar.Ama burdan bu gitarı alsan kazık getirtmeye kalksan o da fazla fark etmez kazık.Böyle gitarları grafik kasa alacaksın ki güzelliğine güzellik katsın.Standart şekil kasa japon jackson.Rosewood klavye alder kasa, standart low profil tremolo,güzel manyetikler,en güzeli flat...
X serisi birde kv var ama jackson lisans f.r var.Krom tabanlı.Ben pek sevemedim o gitarı.
emredd demiş ki:Kusura bakmayın forumun tamamını okuyamadım.Belki daha önce sorulmuştur.Uzun zamandır jackson dk 2 dinky almayı düşünüyorum ama laylaylomun fiyatlarıyla music123 sitesinin fiyatlarını karşılaştırdığım zaman ortaya neredeyse yarı yarıya bir fark çıkıyor.Yurtiçi için başka alternetifler var mı?
bence kalınmaz direkt kevin bond alınır 🙂masterofpuppetsasd demiş ki:bence rr3 ile kevin bond arasında kalınırsa kalınır.