king v bitek jackson da var diye biliyorum.bide esp de taklidi var ama ne kadar iyi bilemem.sabit koprulu japon malı jenna jameson ozel grafikli kv var ama ne kadar uygun kacar bilemem 😀
Manticore demiş ki:Dave Mustaine signature modeline niyetlendiydim zamanında ama Kerem Beşli'den "Olum çaldığım en rahatsız V" cevabını alınca soğudum gitardan birden. Gerçi denemeden belli olmaz ama Ankara'da LTD DV-200 bile görmedim.
Jenna modeli de gözüme çarptı da hani denk gelir benim abazan arkadaşlar gitarla yanlız kalır falan, artık neresine ne yaparlar aletin bilemiyorum, korkuyorum açıkcası... 😀
Biraz araştırdıktan sonra bütçeme en uygun gitarın JS30KV olduğuna karar verdim, şimdi tek sorun bu gitarın ikinci elini bulabilecek miyim...
KabaK demiş ki:sizin soylediklerinize dk2m nin daha ucuz oldugunu ve o guzel snow white modelini de ekleyince dk2m on plana cikiyor o zaman.
snow white dk2m sipariş ettim ben de zaten, geçen sene ilk gördüğümde bile çok hoşuma gitmişti, o zamanlar alabileceğimi sanmıyordum, inşallah gelecek işte bir aksilik olmazsa 🙂Eldrun demiş ki:Valla bende anlamadım gitti şu dk2m hastalığını.Sanırım şu Snowy White en çok satan renktir.Onun dışında tek fark Maple klavye, normal dk2 lere göre.di mi? 😀
Inu-Tashak demiş ki:snow white dk2m sipariş ettim ben de zaten, geçen sene ilk gördüğümde bile çok hoşuma gitmişti, o zamanlar alabileceğimi sanmıyordum, inşallah gelecek işte bir aksilik olmazsa 🙂Eldrun demiş ki:Valla bende anlamadım gitti şu dk2m hastalığını.Sanırım şu Snowy White en çok satan renktir.Onun dışında tek fark Maple klavye, normal dk2 lere göre.di mi? 😀