Gitar konusunda yanlış bir kaç bilgi vermişim.Bu gün gitarı çalma şansım oldu.Gitar 99 ya da 2000 yapımı.Çok ince bir sapı var.Bolt-on.Ve klavyesi nerdeyse dümdüz diyebilirim.Çaldığım en düz klavyeydi.İnlayler Sharkfin fakat ters değilmiş.Headstock da ters değil, normal.Binding yok.Archtop kasa.Çok koyu gri ve sedefli bir renği var.Manyetik konfigrasyonu H-S-H Jackson manyetikler takılı.Lisanslı Floyd Rose'u var.Bir Volume bir Ton düğmesi vardı.Klavye gül.Bu kadar. 😀 Sahini olan arkadaşımın dediğine göre Custom, 3 tane üretilmiş vs...DaveMustaine_64 demiş ki:Eldrun demiş ki:Archtop, ters sharkfin inlayli, ters headstocklu, bindingsiz bir jackson gördüm bunun modeli nedir bilen var mı?
Archtop olduğuna emin misin? Öyle bir gitar bildiğim kadarıyla yok çünkü. Dr-3ler arch top değildi onun dışında söylediklerine uyuyor 🙂
Eldrun demiş ki:Gitar konusunda yanlış bir kaç bilgi vermişim.Bu gün gitarı çalma şansım oldu.Gitar 99 ya da 2000 yapımı.Çok ince bir sapı var.Bolt-on.Ve klavyesi nerdeyse dümdüz diyebilirim.Çaldığım en düz klavyeydi.İnlayler Sharkfin fakat ters değilmiş.Headstock da ters değil, normal.Binding yok.Archtop kasa.Çok koyu gri ve sedefli bir renği var.Manyetik konfigrasyonu H-S-H Jackson manyetikler takılı.Lisanslı Floyd Rose'u var.Bir Volume bir Ton düğmesi vardı.Klavye gül.Bu kadar. 😀 Sahini olan arkadaşımın dediğine göre Custom, 3 tane üretilmiş vs...DaveMustaine_64 demiş ki:Eldrun demiş ki:Archtop, ters sharkfin inlayli, ters headstocklu, bindingsiz bir jackson gördüm bunun modeli nedir bilen var mı?
Archtop olduğuna emin misin? Öyle bir gitar bildiğim kadarıyla yok çünkü. Dr-3ler arch top değildi onun dışında söylediklerine uyuyor 🙂
Faith_Down demiş ki:daha önceden attığım bi mesajı tekrar yazıyorum buraya bi bilen çıkar diye...
gitar hakkında yardımınız lazım...js10 diye bi gitar var hurda durumda arkadaşta 100ytl istedi verilebilir mi???yani değermi bu paraya...pot yok switch yok manyetikleri normalde 3 single olması gerekirken 2 humbucker a çevrilmiş.sap tunerların ordan bi yerden kırılmış sonra yapıştırılmış...boya kazınmış berbat bi boya atılmış arkadaki yaylay ölmüş...
işte böyle bi alet ne dersiniz değer mi bu alete???
Faith_Down demiş ki:hangi gitar için dedin norton??? js 10 için dediysen at 1 ne???