SL1 üzerinde yine fena durmamış, KV2 üzerinde çok daha tiskinç duruyor.DaveMustaine_64 demiş ki:Ben şahsen sevmiyorum o grafiği 🙂
SL1 üzerinde yine fena durmamış, KV2 üzerinde çok daha tiskinç duruyor.DaveMustaine_64 demiş ki:Ben şahsen sevmiyorum o grafiği 🙂
ChatKing demiş ki:Canım sıkıldı buraya da koyayım dedim bu resimleri 😛..
cavernosum demiş ki:Gövdedeki fazla cicili bicili grafiklere bi yere kadar eyvallah da bu örnekte görüldüğü üzere pavyon sahnesi gibi süslenip işlenmiş gitarları hiç sevmiyorum. Fatih Ürek'in arkasında mı çalıcaz yahu 😆
Pavyon işi ve cicili bicili lafları işin latifesi canım, benim gözüme ne kadar tiskinç göründüğünü vurgulamak için kullanılmış laflar.DaveMustaine_64 demiş ki:cavernosum demiş ki:Gövdedeki fazla cicili bicili grafiklere bi yere kadar eyvallah da bu örnekte görüldüğü üzere pavyon sahnesi gibi süslenip işlenmiş gitarları hiç sevmiyorum. Fatih Ürek'in arkasında mı çalıcaz yahu 😆
Tamam ben de sevmiyorum o gitarı pek ama biraz daha dikkatli incelersen pek de cicili bicili olmadığını, pavyon işi hiç olmadığını görürsün abi 🙂 İnsanlar genelde Mike Learn'ün yani o gitarın üstündeki grafiği tasarlayıp gitarı boyayan adamın (ayrıca Megadeth'in son albümü The System Has Failed'in kapağını da o çizmişti) anlayışını genelde biraz absürd veya fazla post-modern bulunuyo ama hiç pavyon işi ya da cicili bicili bulan birini görmemiştim 😀