masterofpuppetsasd demiş ki:
dayanamadım 🙂 oyle güzelki 🙁
Bunun üzerine bu gider :
Özdem model oldu sağolsun. Yemek üzereydi zor kurtardım gitarımı. 😉
masterofpuppetsasd demiş ki:
Atalay demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:
Bunun üzerine bu gider :
Özdem model oldu sağolsun. Yemek üzereydi zor kurtardım gitarımı. 😉
Atalay demiş ki:
rock-the-boy demiş ki:atalay hocam bi "jenna'ya ne gerenk var, ben de de aynı gitar olsun ben fotoğrafın daha iyisini çekerim" mantığı mı seziyorum vbu resimde acabaa 😀
ZebulaH demiş ki:Yok yahu niye ciddiyetsiz olsun.Adamlar o gitarları sert(ciddi anlamda kodumu oturtan soyundan 😆 ) metalci , metal müzikten sonra hayatlarının anlamı bira+ fındık-fıstık 😛 ve kucak dansı olan adamlar için yapıyorlar. 🙂 Bu açıdan bana pek ters gelmiyor.Bizdeki metalciler gibi mülayim insanlardan oluşan topluluklar değil. 😆
halilpazarlama demiş ki:chris oliva (savatage) kullandığı charvellin modelini bilen biri varmı.beyaz olan.
Norton_Antor demiş ki:...Yani çıkıp da KE2'yle blues çalmanızı engelleyen hiçbirşey yok ama sırf imajdan dolayı insanlar "metalci gitarı bu bununla çalınmaz "diyor şu anda.Ben memnun değilim bu durumdan.
secks demiş ki:Norton_Antor demiş ki:...Yani çıkıp da KE2'yle blues çalmanızı engelleyen hiçbirşey yok ama sırf imajdan dolayı insanlar "metalci gitarı bu bununla çalınmaz "diyor şu anda.Ben memnun değilim bu durumdan.
ke çok güzel strat tonları veriyor diyorum kimse inanmıyor (duyana kadar) 😉