yapılabilir bildiğim kadarıyla.tek volume potu bile olsa yapılabilir.ama pot bulmak gerek.
bauglir demiş ki:split coil ozelliği sonradan eklenebilen bişey mi? her manyetiğe olur mu?-tb6 ve sh2n olcak bikaç gün icinde- benim ke3 e olur mu? tek vol potu var. gaza geldim yorumlardan🙂
bauglir demiş ki:split coil ozelliği sonradan eklenebilen bişey mi? her manyetiğe olur mu?-tb6 ve sh2n olcak bikaç gün icinde- benim ke3 e olur mu? tek vol potu var. gaza geldim yorumlardan🙂
DaveMustaine_64 demiş ki:bauglir demiş ki:split coil ozelliği sonradan eklenebilen bişey mi? her manyetiğe olur mu?-tb6 ve sh2n olcak bikaç gün icinde- benim ke3 e olur mu? tek vol potu var. gaza geldim yorumlardan🙂
Coil split özelliğinin gitarla neredeyse hiç bir alakası yok. Aldığın manyetiğin 4 conductor olması yani 4 kablolu olması gerekiyor bunun için. Coil split dediğimiz şey manyetiğin farklı bir çalışma modu. Manyetiği o modda çalıştırmak için push/pull volume veya ton potlarından kullanabilirsin ya da Norton'un dediği gibi switch'in bir pozisyonunda 1 veya 2 maynetiği coil split modunda çalışacak şekilde kablolayabilirsin manyetikleri. Eğer manyetikleri birisine taktıracaksan, söylersen o yapar 🙂
ACHILLIEUS demiş ki:yaaaaaa benim ne zaman bi DK2M im olcak :evil: 😢
ahah en son ben denerken bi ara ses geldi sanki, sonra gitti tabi, temassızlık falan vardır kesin halledince ses versenebauglir demiş ki:takmayı pek beceremedim manyetikleri de , msnden falan yardımcı olabilecek , tercihen benzer model bi gitara manyetik takmış insan aranıyor.. elimde havyayla bakıyorum kablolara🙂