Atalay demiş ki:Ne güzel bir renk, ne kötü bir dizayn. Neyse custom işte. Dükkandan alsam satardım ben de, ama Marty'den direkt alınca iş değişir. İşte bol içki ve aptal bir kafa satabiliyor böyle bir gitarı. Neler var dünyada haketmeyen ama sahip olan. Yazııııkkk !!!
dave, doğru olabilir... ben okuduğumu yazdım buraya...yanlız ihtimal de var, neden diyecek olursan, şu an kullandığı ibanze sz'ye gövde tipi açısından benziyor...inlay olayında sana katılıyorum...DaveMustaine_64 demiş ki:Gitar güzel fakat e-bay'deki "scammer" tabir ettiğimiz sahtekarın söylediği gibi Marty'nin albüm kayıtlarında kullanılmış bir gitar değil.. Marty zaten klavyesinde o inlay olan bir gitarı kullanmaz bile :mrgreen:
rock-the-boy demiş ki:Atalay demiş ki:Ne güzel bir renk, ne kötü bir dizayn. Neyse custom işte. Dükkandan alsam satardım ben de, ama Marty'den direkt alınca iş değişir. İşte bol içki ve aptal bir kafa satabiliyor böyle bir gitarı. Neler var dünyada haketmeyen ama sahip olan. Yazııııkkk !!!
kasanın alt kanadının üst taraftan uzun olması da ilginç, bi anlam veremedim, ama dediğin gibi custom işte
gogostar demiş ki:rock-the-boy demiş ki:Atalay demiş ki:Ne güzel bir renk, ne kötü bir dizayn. Neyse custom işte. Dükkandan alsam satardım ben de, ama Marty'den direkt alınca iş değişir. İşte bol içki ve aptal bir kafa satabiliyor böyle bir gitarı. Neler var dünyada haketmeyen ama sahip olan. Yazııııkkk !!!
kasanın alt kanadının üst taraftan uzun olması da ilginç, bi anlam veremedim, ama dediğin gibi custom işte
İlginç olan birşey de gitarın fotoğrafa sol tarafındaki eğimin de ters olması... Alt taraf dar, üst taraf geniş...
Sanki solak bir gitar yada sağ bir gitarın ters yüzü kullanılmış gibi... 🙂
Altitudes demiş ki:Arkadaşlar jackson ın bu modeli hakkında görüşleriniz nedir ? elinde olan yada daha evvel kullanan var mı ?
Benim çok hoşuma gitti, ayrıca sabit köprü ve yekpare olduğu için müthiş bir performans alınabilir gitardan.. ama jackson son dönemde gözden düştü diyorlar.. bu yüzden endişelerim var..
Bilindiği gibi çoğu gitarist esp ye geçti.. Bunun sebepleri neler ? bu konu hakkında da görüşlerinizi almak isterim.. Şimdiden teşekkürler..
Gitarın linki : http://www.jacksonguitars.com/products/search.php?partno=2803076803
hemen hemen her firmanın sitesinde benzer bir önerme vardır niye takıyorsun ki,çalmadan deanler hakkında hüküm yürütmemek lazım köklü bir firma sonuçta.Dandik dime modellerine bakarak karar verilmemesi lazım.Dean gitarlara cadillac diyorlar amerikada vardır bi bildikleri 🙂neyse jackson başlığında konudan sapmayalım dean başlığı varsa orda tartışalımAtalay demiş ki:Dean Gitar fabrikası bir Türk'e mi ait acaba?
Neden mi?
Dean Gitarlarının Resmi sitesinde şöyle yazıyor:
++ Dean Guitars has the finest guitars in the world! We build Electric Guitars , Bass Guitars
, Acoustic Guitars, Amps, Cases, Banjos, Mandolins, and so much more. You will not find a better guitar ++
Offff oooofffff...