sen ne diyon aslanım çay kaşığının optik kırılmasını bile hesapladım 8)V_Bassman demiş ki:
harbiden, ben bu kadar beklemdiyodum, 😀 arkadaşalr yeni başlık açalım da oradan devam edelim....okayd demiş ki:bu custom shop programı olayı için ayrı b başlık şart oldu 😀
IsKeLeToR demiş ki:Şimdi beyler ben tüm başlığı zaten okudum da,Dk2 yi nekadar tavsiye edersiniz.Bu gitarla Rock +Blues nasıl Olur,Metal çalmıyorum,tonları beni ne derece tatmin eder,bana güzel tonlar versin yeter.
IsKeLeToR demiş ki:Bak başlıkta tartışıldı ama hala yok Metal Gitarı bilmem ne ,yaw neden çalınmasın Ben Şimdi gidip bunla Rock çalsam iğrençmi olacak kötümü olacak,
öyle diyorsanız Iron Maiden Daki Gitarist Adrian Smith de Fender Kullanıyor ee ne oldu metal ci gitarımı oldu şimdi Fender 🙂
rock-the-boy demiş ki:başlığın hepsini okudum diyorsun, madem öyle benim de sıkı bir jackson kullanıcısı olduğumu şimdiye kadar görmüş olman gerekirdi
rock-the-boy demiş ki:ayrıca fender vaaar fender var..iron maiden'ın kullandığı fender bildiğin klasik fenderlerden değil ki..basswood gövdeli, hotrail ve duncan jb mantetikli, bide floyd'lu bir fender sence ne kadarbildiğin klasik fenderlere benziyor ki?...
ya arkadaşım ben sana beni bil, beni tanı, beni hisset falan demedim.başlığı sonuna kadar okudum demişsin...zamanında çok tartıştık bu konuları, ki ben de en çok bu topiğe girerim yazarım,tartışırız hep beraber falan...tanımak zorunda falan değilsiniz beni, burada sadece fikir alış verişi için varız...IsKeLeToR demiş ki:rock-the-boy demiş ki:başlığın hepsini okudum diyorsun, madem öyle benim de sıkı bir jackson kullanıcısı olduğumu şimdiye kadar görmüş olman gerekirdi
Mecburuyum Jackson Kullandığını Bilmeye 🙂,bende Ibanez Rx 40 Kullanıyordum Biliyormuydun bunu 🙂
yani şimdi nasıl söyliyim, sanırım kafanızda çok keskin hatlarla bazı şeyleri çizmişsiniz...soulwalker demiş ki:iyide dk2 neye gider. bende dkmg dinky alıcam.şimdi bence dk2 metale pekte gitmez.