masterofpuppetsasd demiş ki:DAVE_MUSTAİNE_64 ÖZELLİKLE SENDEN YARDIM BEKLİYORUM
http://www.jacksonguitar.org/index.html
http://www.jacksonstars.com/top.html
bu iki sitede japon yapımı jacksonlar gösterilmiş.bu gitarlar nedir ne değildir.japon custom shop varmıdır.kısaca bu gitardaki gitarlara benzer bişey yaptırabilmek için ne yapmalı...
bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim 😉
masterofpuppetsasd demiş ki:kevin bond da sitede var mutlu oldum birden 🙂
Berkay abi valla işte bilmyrumda kadın getiririz dedi ala ala dedim 🙂DaveMustaine_64 demiş ki:Ke-1'ler artık üretilmiyor 🙂
cavernosum demiş ki:DKMGT güzeldir. Zaman zaman özlediğim eski bir gitarımdır. Öyle yerden yere vurulacak bir gitar değil kesinlikle. Kim yerden yere vuruyormuş şaşarım hatta. Sapı çok rahattır. (Kime göre? Bana tabii ki) Arch top olması sebebiyle ayrı bir karizması vardır. Kimileri EMG HZ'leri beğenmez, ben de bayılmıyordum belki ama "ıyyy manyetiğe bak, üğğrenç" denemez. Bayılanlar da var. Benim için yeterliydi. Zevkinize göre bir kombinasyon oluşturursunuz ömürlük gitar olur.01 demiş ki:Arkadaşlar Jackson DKMGT nasıl bir gitardır?Kullanan varmı aranızda?
Kimileri övüyor kimileri yerden yere vuruyor,nedir bu DKMGT olayı?
Gerçi yenileri 81/85'le geliyor o da ayrı mevzu ama, gitar iyidir yani.
Bir daha bu başlıkta kimseye cevap yazmayacağım zaten, Berkay varken bizim cevapları sallayan olmuyo 😆01 demiş ki:cavernosum demiş ki:DKMGT güzeldir. Zaman zaman özlediğim eski bir gitarımdır. Öyle yerden yere vurulacak bir gitar değil kesinlikle. Kim yerden yere vuruyormuş şaşarım hatta. Sapı çok rahattır. (Kime göre? Bana tabii ki) Arch top olması sebebiyle ayrı bir karizması vardır. Kimileri EMG HZ'leri beğenmez, ben de bayılmıyordum belki ama "ıyyy manyetiğe bak, üğğrenç" denemez. Bayılanlar da var. Benim için yeterliydi. Zevkinize göre bir kombinasyon oluşturursunuz ömürlük gitar olur.01 demiş ki:Arkadaşlar Jackson DKMGT nasıl bir gitardır?Kullanan varmı aranızda?
Kimileri övüyor kimileri yerden yere vuruyor,nedir bu DKMGT olayı?
Gerçi yenileri 81/85'le geliyor o da ayrı mevzu ama, gitar iyidir yani.
Berkay ında değerli fikirlerini aldım gitar konusunda,sanada ayrıca teşekür ederim 😉
Tamam dostum KE-1 istiyorsun da öyle bir modeli bundan sonra yapamaz ki Jackson artık Marty Friedman Ibanez'le çalışıyor bildiğim kadarıyla. O gitarın aynısını (imzasız olanını) bulmanın tek yolu Custom Shop'a sipariş vermek onu da Laylay'ın becermesi bir rüya bence. Ancak madem büyük bir Jackson gövdesinin ve sabit köprünün çıkardığı tona hayransan KE2T modelinin peşine düşün, ki onu da bulamazsın diye düşünüyorum, en iyi çözüm KE2 olacaktır senin için anlayacağın.IsKeLeToR demiş ki:Berkay abi valla işte bilmyrumda kadın getiririz dedi ala ala dedim 🙂DaveMustaine_64 demiş ki:Ke-1'ler artık üretilmiyor 🙂
bir arkadaşta var ke 1,buralarda dolaşıyor kendisi 🙂 ,cok istiyrm yaw acaib bi hastalık bendekide ,bu Marty F. ye olan hayranlığımdan değil sadece,gitarın tonları harika,varmı satcak bana ke 1 ini 😀 varsa tabi eheh.
Flareos demiş ki:Abi ke2 nin govdesi ke1 inkiyle aynı degil diye biliyorum... ke1 king kelly denen govdeye sahip oldugundan birazcık daha buyuk...
yamuluyorsamn duzeltin 😉
IsKeLeToR demiş ki:Berkay abi valla işte bilmyrumda kadın getiririz dedi ala ala dedim 🙂DaveMustaine_64 demiş ki:Ke-1'ler artık üretilmiyor 🙂
bir arkadaşta var ke 1,buralarda dolaşıyor kendisi 🙂 ,cok istiyrm yaw acaib bi hastalık bendekide ,bu Marty F. ye olan hayranlığımdan değil sadece,gitarın tonları harika,varmı satcak bana ke 1 ini 😀 varsa tabi eheh.
midnite demiş ki:arkadaşlari gitarımın( dk2 ) köprü manyetiğini upgrade etmek üzereyim. 80ler heavy metal çalıyorum. hangi manyetiği almalıyım sizce dk2 ye?
not: bunu manyetikler topic ine açsam daha iyi olurdu heralde ama orda pek dikkat çekeceğini sanmıyorum yanlış mı oldu?