gitarın gövde ağacı poplar.
TheJester demiş ki:Kelly XL'ın ağacını ve sap-gövde birleşim tipini bilen var mı?
IsKeLeToR demiş ki:Teşekkürler bilgiler için Megadeth79.
Jackson Dk2 si olan biri,ses kaydı varsa yollarsa cok sevinirim ?
saçma 😀Eldrun demiş ki:James Hetfield, Master of Puppets kayıtlarında KE1 kullanmış yanlış okumadıysam.Sonraları gitar Saptan kırılmış sanırım.Bi daha da kullanmamış.İlginç değil mi? 😀
anti-social demiş ki:saçma 😀Eldrun demiş ki:James Hetfield, Master of Puppets kayıtlarında KE1 kullanmış yanlış okumadıysam.Sonraları gitar Saptan kırılmış sanırım.Bi daha da kullanmamış.İlginç değil mi? 😀
Kaish demiş ki:http://rapidshare.com/files/14445823/jackson_dk2_ornek.mp3 buyrun kendım kaydettım fender 15 watttlık anfıyle sonuç bu bridge de tb4 var bu arada
Inu-Tashak demiş ki:ağacı kavak (poplar) diye hatırlıyorum..Atalay demiş ki:Biraz manyetik modeli, markası, biraz da ekipman önemli. KE-1 in ağacını bilmiyorum ama ağaç ta önemli tabi.
Eldrun demiş ki:James Hetfield, Master of Puppets kayıtlarında KE1 kullanmış yanlış okumadıysam.Sonraları gitar Saptan kırılmış sanırım.Bi daha da kullanmamış.İlginç değil mi? 😀
IsKeLeToR demiş ki:yine konuyu Ke-1 e getircem 😀
Birde şöyle birşey var,bilindiği gibi Ke-1 tek manyetik,Doğal olarak insanın aklına acaba nasıl clean ton alınır bundan diye düşünmek geliyor,yabancı bir tanıdıkta aynı gitardan var camera ile falan gösterdi Clean tonlarını sordum gayet mükemmel dedi,ama bazılarıda özellike bu forumdan clean tonlar iyi olmaz güzel olmaz gibi şeyler söylüyorlar,Clean tonları gayet güzel gibi ,dinlediklerimde,Marty F. nın ve o deidğim arkadaşın sizin yorumlarınız nelerdir ?