![Charvel.CharvelProModSoCal12HFR21465.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.mydukkan.com%2Fmedia%2FCharvel.CharvelProModSoCal12HFR21465.jpg&hash=a8d3e205d1d7f43ab291b30383120e94)
(Snow White)
Bu gitarın 0 halini almak istiyorum. Satan veya getirtebilen kişiler bana mesaj atsın. Ödemeyi nakit olarak yapmayı düşünüyorum.
Hangisini istiyorsun? USA halini mi, Japon halini mi yoksa Meksika halini mi? 🙂
Meksika olanı Amerika'da şu an 900$, Tune-l müzikte ise 850€. Arada 400-450 lira gibi bir fiyat farkı var. Amerika'dan buraya birisinin getirmesi daha ucuz olmayacaktır. Ancak Amerika'da ikinci el bir tane bulabilirsen biraz daha ucuza gelir.
stoklarda varsa sana getireyim kardeşim ... yarın stok durumu için dönüş yapacagım sana ..
BURSA İDK MUSİC & STUDİO
Kardeşim ürün için görüştüm istediğin gitarın ekim 15 tarihinde türkiye'ye geleceğini söylüyorlar ...
Selam,Hangisini istiyorsun? USA halini mi, Japon halini mi yoksa Meksika halini mi? 🙂
Can seni tebrik ediyorum. Yıllardır bıkmadan usanmadan marka model araştırmasından hiç bıkmadın. Hala araştırmacı gazeteci gibisin. O öyle bu böyle. Helal.2008-2010 arası USA, 2011-2012 Japonya, 2013 üretimleri ise Meksika. Japon ve USA olanlar çok farklı değillerdi kalite olarak, Meksika henüz çalmadm.
Sana bundan versek olmaz mı şimdi 😀
Yok ben almayayım. 😀 Gitar çok güzel de tek manyetikli 😀 Charvel Pro Mod So Cal 1 2h Fr (snow White) benim tercihim bu gitar 🙂 Haberiniz olsun bu konunun takipçisiyim.
😉 geliş tarihini belirtmiştim geldiği gibi buradan haber vereceğim