2:26 sonrası buram buram FL Studio koktu 🙂. Gitarı programdaki FL Slayer plugin'i ile MIDI olarak mı yazdınız?
Müziği canlı icra üzerinden düşünmek genellikle müzikle enstrümanist olarak bağ kuran insanların yaklaşımı. Aslında bu devirde bu şekilde üretilmeyen pek çok müzik var. Bunun olası bir nedeni, enstrüman çalma becerisi gerektirmeden dijital ortamda müzik yapma yollarının artık açık olması.Bu bestelerinizi live çalmak için müzisyen arkadaşınız var mı? Ya da herhangi bir bestenizi kendi enstrümanınızla tek bir seferde live çalabiliyor musunuz?
Şunun için soruyorum. Çoğunu dinledim. Kulağa hoş gelen çok sayıda şeyle karşılaştım. Diğer yandan, müzik canlı çalım için organize edilen bir şey benim için. Aslında sadece benim için de değil. Bin yıllardan beri sanırım bütün kültürlerde bu iş böyle gelmiş, böyle gidiyor. Müziğin toplumsal ve pratik bir işlevi olması lazım. Ancak sizin bestelerin upload'dan öteye gidebilecek bir potansiyeli yok gibi duruyor.
Anarşizm toplum ya da kültür karşıtı bir akım olsa bile toplumla etkileşim halinde ürünlerini ortaya koymalı, diye düşünüyorum.
daha çok böyle 🙂Valla benim kafa da böyle çalışıyor anlaşılan 🙂