Çıkmaz Sokak

sizce grubun yeni adı ne olsun?

• Toplam oy veren
    1,732
Kesilmedi baba ya...
Çalışooz paso...
Demo hazırlıkları yüzünden hayattan bağları koparmış gibi bi izlenimim var sadece 😆
Siz naptınız çalışmalar ne alemde?

Memo getirecem olum saber biraz...

serve cool...

beyler şu başlığa ben de birşeyler yazayım dedim.Stüdyoya gideceğiniz zaman bana da haber vermeyi unutmayın Yasin ya Arda farketmez...ararsınız beni...Doruk

Hehe!
Geçmiş olsun abi 😆
Gel tezkere gel....
Kolay gele deli gömleğine...
Ulan doruk vokalistsin zati sen olmadan nası gidecez ki stüdyoya :?:

Sabır taşı kankim memo az daha sabret :metal 😆

oh oh oh oh!
abi yasin biraz uzak kaldık forumlarıdan yine hızlandırmışsın işleri....

demo çıkınca bizi unutmazsın heralde 🙂

bu arada nasılsın? ( demeyi unutmuşum 🙂 )

sağol

sağol baba,elimizden geldiğince iyi şeyler yapmaya çalışacağız.bireysel işlerimiz dolayısıyla çok sık çalışamıyoruz,demo bu yüzden erteleniyor.fakat demo çıktığı zaman yasin sana ulaştıracaktır emin ol.destek için teşekkür ederiz...

Harbi arda ha bi sen eksiktin 😆
Sercan hızlandı abi işler...
Ama çok güzel olacağa benzio...
Doruk bi an önce al sağlam bi mikrofon abi...
Neyse arda ne zaman buluşacaz?

farketmez

Yasin benim mikrofon alıp almamam neyi değiştirir ki?Mikrofonlar öyle ucuz değil,pazardan alır gibi alamıyorsun.150 euro civarı şeyler,onun için öyle aceleye getirmiyeceğim.Kayıt falan yapmak için de benim mikrofonu almam gerekmiyor.Sen bak takılmana,çal gitarını gerisine karışma 🙂
Ben işimi yaparım,değerli gördüğüm kişilerden tavsiyeler alacağım...Almışken iyi birşey almak istiyorum...Tamam?Sen dert etme...

Ulen ne bu trip 😆
Geyik yaptım hoca ya alınma hemen 😆
Senin sesin mikrofona bile ihtiyacı yok 😆
Ya bi ara senin okula gelecem görüşek bi...

🙂

Yok baba trip falan.Alınmadım,takma kafana.sadece durumla ilgili bilgi verdim.Bizim okula gelmen işimize yaramaz,ben okula gitmiyorum artık 8)
Bir şey konuşacaksan stüdyoya gittiğimizde konuşuruz...

mikrofon

Mikrofon alma konusundaki problemleri hallettim.Ama ne zaman alacagimi tam bilmiyorum.Ya yazin dayim gelirken getirecek ya da online alip yollayacak.Uzerinde durdugum 3 model var.Yazayim buraya da,okuyanlar da fikir verirse sevinirim:
Shure SM 58 (tavsiye ve övgü üzerine düşünüyorum)
Shure Beta 58 A (SM serisinin bir üst modeli)
Audix OM 7 (benim asıl almayı planladığım)

Mikrofon olayını hallettikten sonra,Vokal Processor için para biriktirmeye başlayacagim(umarım.para biriktirme konusunda pek başarılı değilim).O konuda da bir araştırma yapacağım sonra.

Abi sm 58 harbiden şahane bi alet...
Vokal processor olayına gelince digitech var idi bi tane...
Çok sağlam bi alet...
Neyse diceklerim bunlardır...
Arda dün aradım evde yoktun lan...

Audix

Şahsen ben Audix OM 2 yi ve OM 5 i kullandım ve gerçekten de çok memnun kaldım.Studio Adore daki mikrofonlar bunlar.Amerika dan getirtmişler.Ben de öyle yapacağım zaten,daha da ucuza gelecek.OM 7 de OM 5 in 2 üst modeli.Bu nedenle Audix OM 7 yi almayı planlıyorum.Fiyatı da 230 dolar
Shure SM 58 ise 100 dolar.Bu kadar fiyat farkına da bir üstünlük vardır herhalde diye düşünüyorum 🙂 Shure SM 58 i herkes çok beğeniyor ama ben daha önce kullanmadım sanırım.Onun için denedikten sonra karar vereceğim.
Vokal Processor için de daha zaman ve paraya ihtiyacım var.Önce mikrofon...

Geri