KaRaBaSH demiş ki:abi bu kadar pedal da abartı gibi geliyo bana ne bileyim. fazla minimalistim galiba.
DaveMustaine_64 demiş ki:KaRaBaSH demiş ki:abi bu kadar pedal da abartı gibi geliyo bana ne bileyim. fazla minimalistim galiba.
Stüdyoda veya konserde elimdeki pod xt ve footcontroller'ı kurup toplamaya acayip üşeniyorum. Ayrıca 4 butonlu footcontroller'ım bana çok kompleks geliyor. Sahnede önümde bu kadar pedal olsa herhalde depresyona girerim :mrgreen:
OmniaMovens demiş ki:zaten doğru düzgün dinleme olanağımız yok.. o kadar ekipmanı bu forumdan 4-5 aylık hangi gitariste versen cıkıpta orda aynı işi yapar hiçte zorlanmaz..
KaRaBaSH demiş ki:DaveMustaine_64 demiş ki:KaRaBaSH demiş ki:abi bu kadar pedal da abartı gibi geliyo bana ne bileyim. fazla minimalistim galiba.
Stüdyoda veya konserde elimdeki pod xt ve footcontroller'ı kurup toplamaya acayip üşeniyorum. Ayrıca 4 butonlu footcontroller'ım bana çok kompleks geliyor. Sahnede önümde bu kadar pedal olsa herhalde depresyona girerim :mrgreen:
adamımsın :mrgreen: abi bana da aynen pod2'de oluyor. 4 tane analog pedalım var onda da oluyor. hatta bazen adaptörü takmak bile zor geliyor. ki 4 pedalın 2sini aynı anda açma gerekliliği ölüm gibi, bu adamın şu görünüşle seksek oynaması lazım. bana uymaz 🙂
yakında gitarı amfiye takmaya üşenip dıngır dıngır çalacağımdan korkuyorum. böyle bir şey olursa psikoloğa gitmem gerekecek galiba 🙂
manyetik_porecesi demiş ki:Ali iyi bir gitarist, entrümanına hakim ama çok fazla pedal kullanıyor. Yani ben baya minimalistimdir efekt açısından ama yine de 2 tane wah 4 tane de drive + fuzz pedalına kimin ihtiyacı vardır ki? Şu setup'ı biraz daraltsa, tonunu daha iyi ayarlasa kendi için de bizim için de çok iyi olur diye düşünüyorum.
OmniaMovens demiş ki:manyetik_porecesi demiş ki:Ali iyi bir gitarist, entrümanına hakim ama çok fazla pedal kullanıyor. Yani ben baya minimalistimdir efekt açısından ama yine de 2 tane wah 4 tane de drive + fuzz pedalına kimin ihtiyacı vardır ki? Şu setup'ı biraz daraltsa, tonunu daha iyi ayarlasa kendi için de bizim için de çok iyi olur diye düşünüyorum.
ya isterse milyon tane pedal kullansın bizi ilgilendirmez.. de iyi bir gitarist kavramına ali yi koyursak türkiye de daha neler var neler 🙂
Mesa Boogie Triple Rectifier adam akıllı değil mi? Daha ne olsun?rocker-sezer demiş ki:bence en güzeli adam akıllı bi amfi amfi gitar arasına da ihtiyacın olan delay tromolo felan filan süper
hautparleur demiş ki:tamam da bence çok güzel riff yazıyor.senin iddiana göre dünyada Steve Vai den yetenekli gitaristlerde vardır kesin, ama iş olarak görüp günde 7 saat çalışan bi adam o...belki sende onun kadar iyisin daha iyisin,belki bende o zaman çıkalımda endamımız gözüksün dimi..oturmayalım böle evde 🙂