OmniaMovens demiş ki:hautparleur demiş ki:tamam da bence çok güzel riff yazıyor.senin iddiana göre dünyada Steve Vai den yetenekli gitaristlerde vardır kesin, ama iş olarak görüp günde 7 saat çalışan bi adam o...belki sende onun kadar iyisin daha iyisin,belki bende o zaman çıkalımda endamımız gözüksün dimi..oturmayalım böle evde 🙂
işte bunu demek kolay değil bende isterim ama şartlar.. Herkes aynı şartlara sahip değil mesela ben lise 3 öğrencisiyim ÖSS ye hazırlanıyorum gidip te 7 saat gitar çalmam bunu bir iş haline getirmemin imkanı yok var nasıl var hedefsiz olsam olur ama sonuçta iyi bir mühendislik kazanmak için yapamam dimi ? ha iş haline getirebilecek ama getirmeyen de tanıyorum orası da ayrı cok farklı yetenekler var hepinizin bildiği gibi 🙂..
Ya tamam da şimdi senin burda söylediklerinin başlıkla ne alakası var? Adam buraya Ali'nin ekipmanıyla ilgili başlık açmış biz de ekipmanını tartışıyoruz. Kendisini beğenmiyorsan niye burada belirtiyorsun? Kimse burda sana zorla Ali mükemmel gitaristtir diye kabul ettirmeye çalışmıyor. Amfisi şu, şöyle, pedalları bunlar, tonu öyle güzel böyle kötü diye tartışıyoruz ne diye gelip konuyu dağıtıyorsun?!?