Cin Seddi

selam,n'oluyo burda :dan herkes bunalım olmuş bir anda :twisted:

Iron Maiden mı dediniz,bugün bir tane oldu :metal 😉
Metallica mı dediniz,bugün bir tane oldu :metalhead
Yarın da bişeyler olacak gibi :roll:

sevgileeer :elsalla

_erotoMaNia_ demiş ki:
ben de megadeth trust istiyorumm .. : ) arkadaşlar bizizde izlemiştim sizleri bir c.tesi akşamı. tusheye gelmiştim ama sizi dinlerkende baya eğlendim. kolaylıklar ve başarılar 🙂

Evet TRUST süper parça bende oyumu oradan yana kullanırım. Ama MARTY'nin anlaşılmaz bend'lerle dolu sololarıda nasıl çıkartılır bilemem. 😀

DamnationGame demiş ki:
_erotoMaNia_ demiş ki:
ben de megadeth trust istiyorumm .. : ) arkadaşlar bizizde izlemiştim sizleri bir c.tesi akşamı. tusheye gelmiştim ama sizi dinlerkende baya eğlendim. kolaylıklar ve başarılar 🙂

Evet TRUST süper parça bende oyumu oradan yana kullanırım. Ama MARTY'nin anlaşılmaz bend'lerle dolu sololarıda nasıl çıkartılır bilemem. 😀
evet ortasındaki akustik yerin sounduna benzer bişeyler yapmak zordur ama soloları çalınır yaw bişekilde🙂 ama çok gaz parça 8) .. hmm gaza geldim bizmi çalsak neyapsak 😆

cumartesi çok keyifli bi program oldu....Iron Maiden'a olan katılıma bakılırsa yeni parçalarımız beğenilmiş....🙂
yeni yeni parçalarla devam...seyirciyle beraber söylemek çok keyifli oluyor....

slm cin seddi, sizi hacettepe yesil vadide izledim gercekten cok iyi bir performans sergilediniz ununuzu hakediyorsunuz. rockandwin'e ankaradan katilim simdiye kadar sadece sizden olmus sanirim. biz de kargasa olarak yarin, en gec carsamba demoyu gonderebiliriz umarim. yarisma icin basarilar diliyorum. ayni sahneyi paylasmak umidiyle, hoscakalin...

yeni şarkılar mı 8) ah şu finaller bitsin, yine sizinle cumartesi akşamları 😛 az kaldı az :roll:
görüşmek üzere :elsallaa

Bu perşembe Garage'dayız (mışız)🙂 Hafta içi nasıl olacak acaba, ertesi sabah bir muamma...
Saat 22:00 sularında programa başlayacağız...Görüşmek üzereeeeee...

Özlem hanımın affına sıgınarak bir eleştiri yapma istiyorum 🙂

Özlem ve umut hariç diger grup elemanlarının yüzleri çok asık....Sanki zorla çalıyorlar gibi...

DEDE

deprem haklı aynen, yoksa gitarlara azmı para veriyolar :roll: 😀 .yapılan uzun araştırmalar sonucunda(bu araştırmaları ben yaptım 8) )sahne olayı elektriğinin 1.unsur olduğu ortaya çıkmıştır.
-----------NOTLIKE------------

Valla arkadaşlara ben katılmıyorum. Rock müzikte grup elemanlarının kafalarına göre takılması gayet doğaldır. Ben Adrian Smith'in suratını asmadığı bir konseri hatırlamıyorum, Ritchie Blackmore'un ise zaten sempatikliği dillere destandır. Slash'in ise yüzünü görebilseydik bir yorum yapabilirdik. Ayrıca sahnede elektrik zaten amfi ve gitarlarda mevcut. Fazlası için Mehmet Ali Erbil izlenebilir.

Adrian smith şöyleki suratını asıyor ama örn. Blood Brothers gibi melankolik şarkılar çalarken hoplayıp zıplamak olmaz , fakat adrian smith gitarını çalarken suratında bir mimik yani bastıgı notanın duygusunun surat ifadesinden anlıyorsun ama bende depreme katılıyorum cin seddinin özellikle uzun boylu gitaristi cansız manken gibi elleri hariç hiçbiyeri kıpırdamıyor , gitar çalmıoken elleride kıpırdamıyor 🙂
Ayrıca Adrian Smith le Cin seddinin gitaristlerini nası kıyaslıosunki , Adrian smith bilmemkaç metrekarelik sahnede 200.000 seyirciye çalarken en öndeki seyirci bile zor seçer zaten o sahnede adamın suratını , cin seddi olayı barda sonuçta seyirciyle okadar iç içeki coşturmaları laızm biraz daha , ama sağlam çalıyolar o ayrı...I'm runniiinng freeeeeeeeeeeeeeyaaaahhh!!!

Cin Seddi elemanlarını tanıyorum. Sempatik insanlar. Konuşunca mütevazi kişilikleri ortaya çıkıyor.
Evet, Uğur biraz sert görünür. Tunç ise gruptan ayrı kendi halinde takılıyormuş gibi...
Fakat herkesin tarzı farklı.
Uğur'un metalin sert tarafı Thrash kökenli olduğunu ve duruşunu oradan aldığını hatırlatmalıyım. Tunç ise duygu adamıdır. Zaten saplantılı halde dinlediği tarzdan ve gruplardan belli.

Ama hepsinden önemlisi. Bizler oraya eğlenmek için gidiyoruz ama onların işi bu. Müzik... Devamlı aynı şekilde çalıyorlar ve bu iş bir süre sonra "alışkanlık" :!: yaratıyor. Kimsenin aralıksız sürdürdüğü bir işte DEVAMLILIÐI ve onun getirdiği DUYGUYU/DUYGU AKTARIMINI üst düzeyde korumasını beklememek lazım.

Bende ders veriyorum...Öğrencilerimin bana karşı çok girişken olduğu ve sevgi gösterileri yaptığı zamanlar oluyor. Başka insanlar bunu gördüğünde çok şaşırıyorlar. Abrtılı sevgi gösterileri ve abartılı bir ilgi. Ama öyle zamanlar oluyorki kafamı çevirip bakamıyorum bile.

Ama emin olun istenildiği kadar bir şey abartılı olsun, gerekli olsun devamlılık ve süreklilik arz edince ve işin içinde mali sebeplerde olunca hissiyatınızı bir ölçü yitiriyorsunuz. Dolayısıyla bar grubu diye tabir edilen oluşumlardaki insanların müzmin bir şekilde yaptıkları para kazanma maksatlı olan iş süreci içinde her an inanılmaz sempatik, hareketli ve çoşkulu olmalarını beklemek mümkün değil.

Buna rağmen CS elemanlarının grup işlerini fazlasıyla önemsediklerini ben buradan bir kez daha hatırlatmalıyım.

8)

selam CİN SEDDİ ilginizden ve alakanızdan çok memnun olduğumuzu belirtmek istedim lütfen irtibatımızı koparmayalım bu arada garage da başarılar diliyorum

ayrıca umuta hacettepedeki yardımlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum

Geri