Cin Seddi

Dün sizleri o kalabalıkla yalnız bıraktığım için üzgünüm arkadaşlar . Ancak malumunuz gitmem lazımdı . İzlediğim süre içinde gayet iyiydiniz yakında kendi seyircilerinizi orada oluşturacağınız kanısındayım . Bir dahaki sefere baştan sona bir izlerim cin seddini 🙂 ...

SELAM ,
bugün Tunç arkadaşımız rahatsızlandı ve acile kaldırdık.Duyunca şok olduk elbetteki gidince kendisinin durumunun iyiye gitmekte olduğunu gördük ve öğrendik.Akciğerleri ile ilgili bir sorunu var ama iyiye gidiyor.Bu akşam 4 kişi programımızı tamamlamaya çalışacağız.Tabiiki yokluğunu hissettirmememiz mümkün değil.TUNÇ SENİ SEVİYORUZ!!!! iYileş yaaaaaaa!!!Long live rock&roll

Ben bu mesaji yazarken sahnedesinizdir herhal.... simdi sizi dinlemeyi cok isterdim......
yapacakbisey yok zevk almaya calisicaz.....

tunc dostum sanada gecmis olsun....
en kisa zamanda iyilesirsin umarim....

Herkese teşekkürler. Umarım en yakın zamanda Tunç ile sahneyi paylaşmaya devam ederiz. Bu akşam yani Perşembe akşamı saat 22.00'de Garaj Rock Bar'dayız. (Kızılay Karanfil caddesinde) Herkesi bekleriz.

selam bugün de 4 kişi biziz'deyiz,ama Tunç artık iyileşti,bi ara gerçekten Deep Purple konserine bile tepki vermedi, inanamadık, biz "evlenir bi de şimdi "dedik ama geçti galiba eski Tunç geri döndü,yaşasıııın,Perşembe onunlayız...

gecen senelerde de duyuyodum sizi ama bi dinlemek kısmet olmamıştı.. ilk defa bu sene bizim okulda dinledim ve gayet başarılı buldum.. ii bi grupsunuz arkadaşlar.. solist arkadaşım çok sağlam sesin var 😉 devam edin böle 🙂

çok teşekkürler arkadaşlar,geldiniz bizi yalnız bırakmadınız...Sağlık herşeden önemli.
Sesler biraz problemli geçti,eminim zamanla arkadaş da biz de birbirimize alışacağız,sadece biraz daha dikkat gerekiyor...Ben en iyisi kendime bi mikrofon alayım :roll:

Tebrikler arkadaşlar her zamanki gibi çok iyiydiniz dün gece de..sadece biraz keyifsiz görünüyordunuz sanki.Çok başarılı bi grupsunuz, devam.!
Diğer gitarist arkadaşa da büyük geçmiş olsun diyorum..

**tunç çok geçmiş olsun dostum..iyi olmana çok sevindim şimdi..parmaklara dikkat ettiğin kadar akciğerlere de aynı özeni göstermek lazım..grşmek üzre 🙂

Geri