the_exe_bass demiş ki:Bu gene bana Bass anfisini kullanmam için veren "Cin Seddi" basscısına çok teşekkür ederim... 8)
Burank demiş ki:the_exe_bass demiş ki:Bu gene bana Bass anfisini kullanmam için veren "Cin Seddi" basscısına çok teşekkür ederim... 8)
burak demi 🙂 bilirim ya iyi adamdır hehe...
ne demek efendim amfidir nihayetinde köpeğiniz olsun. haftaya görüşmek üzere...
bende bass ı alsam ödünç ama geri vermesem :roll: 😛 neese istanbulda basarılar ii eglenceler..............amen...............Burank demiş ki:burak demi 🙂 bilirim ya iyi adamdır hehe...
ipeeeeek demiş ki:bende bass ı alsam ödünç ama geri vermesem :roll: 😛 neese istanbulda basarılar ii eglenceler..............amen...............Burank demiş ki:burak demi 🙂 bilirim ya iyi adamdır hehe...
hehehe en azından denedim 😛 fotografların yanında makineyi bi de tripodu versem 😛 neese yarın ii eglenceler herkeseee 😀Burank demiş ki:olmas 🙂 fotoğraflar hatırına bile olmas 🙂
Burank demiş ki:bu da yeni fotoğraflarımızdan biri, bunu ve daha fazlasını hazırlandıktan sonra sitemize koyacağız... www.cinseddi.com
fonurb demiş ki:Allahsızlaaar vapurda fotoğraf çektirilir mii? Hiç mi acıma duygusu vicdan yok sizde. allahtan haftaya gidiyorum İstanbul'a yoksa çok pis dalardım size. Ayrıca yeni bassçınızın gerek çalışı olsun gerek sahne duruşu olsun hiç beğenmediğimi de söylemeliyim. bi de başkasının bas amfisiyle artistlik yapıyo. Olmazzzzz. 😀 😛
Geri kalan dördünüzü severim neyse ki. Kolay gelsin...