CaGDaSH demiş ki:burak beyi başka bi grupla gördüm hemen ispiyonlayayım 😀
yine canavar gibi konuşturuyodu bası valla,hastanızız burak bey!
ayriyetten cin seddine başarılar,çok özledim en yakın zamanda uğrayacağım yanınıza yani 2 hafta sonra vizeler bitince 🙂
kendinize iyi bakın,görüşmek üzere...
ozlem_a demiş ki:merhaba 🙂
teşekkürler yorumlar için, Doro Pesch sevdiğim vokaller arasında yer alıyor , yeni şarkıları her hafta eklemeye gayret ediyoruz, önerin ve geldiğin için sağol...
evet Garaj programımız geç başlıyor ama Cuma günü başka bir alternatifimiz daha var, bekleriz;
:arrow: Cuma 21:30 Biziz Bar(Tunalı)
:arrow: C.tesi 00:30 Garaj Bar( Kızılay)
:arrow: www.cinseddi.com adresine yeni resimler eklendi,
ayrıca BU RÜYA adlı şarkımızın akustik versiyonu da dinlenebilir...
hepinize sevgiler...
Burank demiş ki:dünkü eğlenceli biziz programı malesef türk polisinin engeliyle karşılaştı, gerçi telafi ettik gece 00:20 sularına kadar sahnedeydik ama ne yazık ki anlamış olduk, yıllar geçse de avrupa birliği bilmem ne her sorun çözülse de nispeten orta yaşlı polisin kendilerinden başka herkesi potansiyel kanun kaçağı olarak görmesi çözümlenemeyen bi sorun... ve maalesef kimse hiç bir polis okulunda bu kişilere "adab" denilen şeyden bahsetmiyo. insan tuvalete girerken bile "destur" derken polis bara böyle kaba bir şekilde girebiliyor... sorun kendi içimizde. insanlar birbirini sevmezse çürümeye devam edeceğiz... kimse kusura bakmasın hepimiz "hilal" bıyık bırakamayız... dün bir polis çocuğu olduğum için gerçekten çok utandım...