Müzik için ekipman almayacağım, diyot, transistor, IC gibi parçalar alacağım, o açından sorun yok. 🙂sitede çakma bb preamp vardı, malların bazıları çakma.
Teşekkürler, aşağı yukarı bir fikir oluştu kafamda. Bir sorum daha var. Şimdi paketler halinde satıldığından 270 tane seramik kapasitör paketi, 400 tane film direnç paketi gibi şeyler de alacağım. Ticari satış için filan diye takılmaz değil mi? 2-3 dolar şeyler sonuçta. Yanında başka aletler de alacağım, komple gümbürtüye gitmesin. 🙂
Dx'te paypal ile ödeme imkanı var. 2-3 dolar ama hepsi toplanınca 50-60 dolar ediyor. 🙂satıcıya not gönderebilirsen ürünün adetini sayı bakımından değil de kutu bazında yazmalarını söyle.Bir de boyut ve ağırlık önemli tabi ki kutu bir sırt çantasına yakın olursa kesin takılır o. Çinden gelenlere dikkat ediyorlar özellikle. Bir gün gümrükte bir kadın memurla kavga etmişti hatta, Çinden gelen ufak bir kutu için. 2-3 dolarsa bence risk almaya değer. paypal olmaması biraz düşündürücü.. adamlar kargo işine garanti vermiyorlar.Ben de çinden bakır band almıştım yalıtım için 1 haftada geldi.