biz hep burdayız.bekleriz.... pazartesi-çarşamba-cmrtesi-felixsipisi demiş ki:sınavlar nedeniyle gelemiyoooom!!!sizi dinlemeyi çok özledim.özellikle de davulcunuzu izlemeyi!!!
KumKurabiyesi demiş ki:bu arada bişiler sormak istiyorum
1-syshan kim??
2-anadolurock a neden üye deilsiniz?
3-syshan anadolu rockta takipçi sayısı 100 olunca çirkef gecesi yapalım demiş dooru mu?bölle bişi olcak mı??
4- her istedimizi çalcak mısınız o gecede??
güzel geri vokalleri ve saglam saundunu düşününce,bilmem ki ben çok isterim...açıkçası alt yapısı benim ve emrenin sevdigi türden diger grup arkadaşlarım ne düşünür bakalım,herhangi bi söz vermiyelim....buarada şarkının klibi komik olmuşsipisi demiş ki:martin solveig ''jealosy'' çalarsanız eğlenceli olur..hoş olur..
özlücez seni.....ama yinede bu sevindirici bi haber,bu hikayede sana başarılar istanbulun tadını çıkar ama yinede unutma her zaman senin yoklugun hissedilir bu grupta ona göre.....bu arada sakın beynini bırakma oralarda ona göre s....olum s....ler 😀kelkemal demiş ki:DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNİN düzenlediği beyin fırtınasında dereceye girdiiim için okul beni istanbula grafiste mimarsinana workshoplara gönderiyo 1 hafta boyunca buralarda olamıyacam grup arkadaşlarıma anlayışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.(1-8 nisan) size kolay gele
cagatayx demiş ki:arkadaşlar ben ten'den çağatay.izmir ortamına yeni girdik.en kısa zamanda sizi dinlemek isteriz....eywallah...
cirkefinbascisi demiş ki:bu arada arkadaşlar kemali bi tebrik edelim.yaptığı iş başarısının bir göstergesidir.onunla gurur duyuyoruz.
kelkemal demiş ki:DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNİN düzenlediği beyin fırtınasında dereceye girdiiim için okul beni istanbula grafiste mimarsinana workshoplara gönderiyo 1 hafta boyunca buralarda olamıyacam grup arkadaşlarıma anlayışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.(29nisan-8mayıs) size kolay gele
aneminingitaristi demiş ki:kelkemal demiş ki:DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNİN düzenlediği beyin fırtınasında dereceye girdiiim için okul beni istanbula grafiste mimarsinana workshoplara gönderiyo 1 hafta boyunca buralarda olamıyacam grup arkadaşlarıma anlayışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.(29nisan-8mayıs) size kolay gele
tebrik ederiz kardeşim... başarılarının devamını dileriz...