yuh demiş ki:evet bu süper bi öneri bi de placebo yine song to say goodye çok güzel olur..TranquilChaos demiş ki:bak hazır klavye de var artık placebo'nun yeni albümünden Broken Promise dinletirsiniz bize o güzel yorumunuzla di mi?🙂
peki abla.....darken_blacken demiş ki:slm..
nabza göre şerbet vermesini bilen bir grupsunuz.. sizi dinlemeyi seviyorum.. bu aralar nadir de olsa mekanınıza gelip sizi dinledim.. evet başarılısınız..
bir isteğim var sizden;
Muse - Uno
Drowning Pool - Tear Away
(bunu ABLA tavsiyesi olarak alın :x )
cuma ooze da topluca kutlucaz sanırım güzel bide şampanya patlatcaz bekleriz efendim.....teşekkürler 😀Antibiyotik demiş ki:doğum günleriniz kutlu olsun o zaman. 🙂
RK demiş ki:peki abla.....darken_blacken demiş ki:slm..
nabza göre şerbet vermesini bilen bir grupsunuz.. sizi dinlemeyi seviyorum.. bu aralar nadir de olsa mekanınıza gelip sizi dinledim.. evet başarılısınız..
bir isteğim var sizden;
Muse - Uno
Drowning Pool - Tear Away
(bunu ABLA tavsiyesi olarak alın :x )
TranquilChaos demiş ki:yuh demiş ki:evet bu süper bi öneri bi de placebo yine song to say goodye çok güzel olur..TranquilChaos demiş ki:bak hazır klavye de var artık placebo'nun yeni albümünden Broken Promise dinletirsiniz bize o güzel yorumunuzla di mi?🙂
valla bence de iyi bi öneriydi ama grup elemanları pek ilgilenmediler. 🙁 neyse canları sağolsun,ben en azından negatif de olsa bi cevap beklerdim açıkçası. 😆 bi daha da inşallah klavye aldık bize çalmamız için yeni şarkılar önerin,sizin istekleriniz bizim için çok önemli diye tekliflerle gelmezler 🙂 şaka haa şaka 😆 mesajı görmemiş de olabilirsiniz tabi ki 🙂
Not:Her şakada biraz da gerçeklik payı vardır...
ha ha bende çoook sarhoştum...buna sebep gizli içilen viskilerdi sanırım bu yüzden kargoya ve iyi menejerine teşekkür etmek lazım....valla güzel içtik ne diyim daha nice sahnede dogum günülerini kutlamamız dilegiylenonsleeper demiş ki:dün kargo gecesiydi, kargo'dan önce ve sonra çaldık, saat 4'e kadar sürdü, konsere gelen varsa görmüştür, çooook sarhoştuk 🙂 sadece ape sarhoş olmadı? açıkçası ayakta zor durdum sonlara doğru, ne güzel kutladık dimi gençler doğum günlerimizi, saoln varoln
cirkefinbascisi demiş ki:jack daniel's kutsal bir içki arkadaşlar.doğum günlerine birebir.tavsiye ederim