KumKurabiyesi demiş ki:size bulaşamaz zaten 🙂 nesse bu arada klavye denilince aklıma ilk bölle deli gibi tapindirecek kulaları deşecek alkış tufanı yaşatacak bi türkçe daha geldi ben peh bi sevrim bu şarkıyı barış manço_ KARA SEVDA nooluur ekleyin yaf bu arad bişii mrk ettim biz burda sürekli doyumsuzluk içinde sizden bişiler istioz da bunnarın eklenme olasılığı nedir?samiyetle söllein ama hiç burda önerilen şarkıları grup olarak kendi aranızda sorguluo musunuz olur mu olmaz mı die?yoksa sadece kendi akıllarınızda olanlar mı tartışılıo parça eklenceinde?bu sadfece mrk eğer tartışıosanız nooluuurr bu şarkının üzerinde durun koparan bi şarkı bence klavye ile ve yiğitin ses tonuyla sizin yapacağınız mükmmel bas ve davulla bu şarkı yırtar 🙂 yapcaksınız dimi??
nonsleeper demiş ki:bundan 2 yıl önce ki ben o zaman müşteriydim arkadaşlarımla Beri Bar'a gitmiştim büyük hevesle, o gün bizi kapıdan almadılar sapız diye 🙂 hiç alınmadım bu olaydan haklılardı ve bunu zaten güzel bi dille söylemişlerdi, daha sonra ben müzisyenlik yapmaya başladım ve Beri Bar'da çalıştım, zamanla Bornova'da istediğim her bara rahatça girip çıktım, sevdiğim grupları dinledim falan, mekanlarda sağolsun bize hep güzel ve iyi niyetli yaklaştılar, hem müzisyen hemde müşteri olarak, herneyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum, bugün Guardian'a gitmiştik bizim basçı Emre'yle Wanted grubunu dinlemeye, grup elemanları benim çok sevdiğim ve değer verdiğim okul arkadaşlarım zaten, herneyse ara vermelerini bekliyorduk ve bugün beni baya şaşırtan olay gerçekleşti, orda çalışan kıvırcık saçlı kırmızı t-shirt'lü keko garson bizi bardan kovdu, hani bunla herhangi bişey ima etmiyorum adam baya baya kovdu, "Çıkın Dışarı" dedi, bizde nazikçe çıktık, sebebide kalabalık yaratmamızdı? bende cidden şok oldum, hatırladıkça hala gülüyorum bu olaya, ironik geliyor bana, bu tamamen bi sitemdir, anlamadığım şey şu yani olayıda bu yüzden anlatıyorum, bu kekoyu barda insanları kovsun diye mi barındırıyorlar? yani bu işe başladığımdan beri başıma bi sürü olay geldi anlatsam bayılırsınız gülmekten, buda öyle bi hikaye işte, bir kro masalı...
ascii demiş ki:nonsleeper demiş ki:bundan 2 yıl önce ki ben o zaman müşteriydim arkadaşlarımla Beri Bar'a gitmiştim büyük hevesle, o gün bizi kapıdan almadılar sapız diye 🙂 hiç alınmadım bu olaydan haklılardı ve bunu zaten güzel bi dille söylemişlerdi, daha sonra ben müzisyenlik yapmaya başladım ve Beri Bar'da çalıştım, zamanla Bornova'da istediğim her bara rahatça girip çıktım, sevdiğim grupları dinledim falan, mekanlarda sağolsun bize hep güzel ve iyi niyetli yaklaştılar, hem müzisyen hemde müşteri olarak, herneyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum, bugün Guardian'a gitmiştik bizim basçı Emre'yle Wanted grubunu dinlemeye, grup elemanları benim çok sevdiğim ve değer verdiğim okul arkadaşlarım zaten, herneyse ara vermelerini bekliyorduk ve bugün beni baya şaşırtan olay gerçekleşti, orda çalışan kıvırcık saçlı kırmızı t-shirt'lü keko garson bizi bardan kovdu, hani bunla herhangi bişey ima etmiyorum adam baya baya kovdu, "Çıkın Dışarı" dedi, bizde nazikçe çıktık, sebebide kalabalık yaratmamızdı? bende cidden şok oldum, hatırladıkça hala gülüyorum bu olaya, ironik geliyor bana, bu tamamen bi sitemdir, anlamadığım şey şu yani olayıda bu yüzden anlatıyorum, bu kekoyu barda insanları kovsun diye mi barındırıyorlar? yani bu işe başladığımdan beri başıma bi sürü olay geldi anlatsam bayılırsınız gülmekten, buda öyle bi hikaye işte, bir kro masalı...
8O
evet bu süper bi öneri bi de placebo yine song to say goodye çok güzel olur..TranquilChaos demiş ki:bak hazır klavye de var artık placebo'nun yeni albümünden Broken Promise dinletirsiniz bize o giüzel yorumunuzla di mi?🙂
Jeff demiş ki:ascii demiş ki:nonsleeper demiş ki:bundan 2 yıl önce ki ben o zaman müşteriydim arkadaşlarımla Beri Bar'a gitmiştim büyük hevesle, o gün bizi kapıdan almadılar sapız diye 🙂 hiç alınmadım bu olaydan haklılardı ve bunu zaten güzel bi dille söylemişlerdi, daha sonra ben müzisyenlik yapmaya başladım ve Beri Bar'da çalıştım, zamanla Bornova'da istediğim her bara rahatça girip çıktım, sevdiğim grupları dinledim falan, mekanlarda sağolsun bize hep güzel ve iyi niyetli yaklaştılar, hem müzisyen hemde müşteri olarak, herneyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum, bugün Guardian'a gitmiştik bizim basçı Emre'yle Wanted grubunu dinlemeye, grup elemanları benim çok sevdiğim ve değer verdiğim okul arkadaşlarım zaten, herneyse ara vermelerini bekliyorduk ve bugün beni baya şaşırtan olay gerçekleşti, orda çalışan kıvırcık saçlı kırmızı t-shirt'lü keko garson bizi bardan kovdu, hani bunla herhangi bişey ima etmiyorum adam baya baya kovdu, "Çıkın Dışarı" dedi, bizde nazikçe çıktık, sebebide kalabalık yaratmamızdı? bende cidden şok oldum, hatırladıkça hala gülüyorum bu olaya, ironik geliyor bana, bu tamamen bi sitemdir, anlamadığım şey şu yani olayıda bu yüzden anlatıyorum, bu kekoyu barda insanları kovsun diye mi barındırıyorlar? yani bu işe başladığımdan beri başıma bi sürü olay geldi anlatsam bayılırsınız gülmekten, buda öyle bi hikaye işte, bir kro masalı...
8O
+1.
Neler oluyor hakkatten şu Bornova'da inanmak çok güç... İzmir'deki müzik gruplarından birinde olman, bir müzik dinleyicisi olman bir yana, herhangi bir müşteri sıfatına sahipken bile böyle bir tavır?!?! Bu olayın geçtiği şehrin İzmir, semtin Bornova, mekanın bir "Rock Bar", yılın 2006 olduğu düşünüldüğünde hadise komik olmaktan da çıkıyor bence: Acıklı bir hale dönüşüyor...
nonsleeper demiş ki:bundan 2 yıl önce ki ben o zaman müşteriydim arkadaşlarımla Beri Bar'a gitmiştim büyük hevesle, o gün bizi kapıdan almadılar sapız diye 🙂 hiç alınmadım bu olaydan haklılardı ve bunu zaten güzel bi dille söylemişlerdi, daha sonra ben müzisyenlik yapmaya başladım ve Beri Bar'da çalıştım, zamanla Bornova'da istediğim her bara rahatça girip çıktım, sevdiğim grupları dinledim falan, mekanlarda sağolsun bize hep güzel ve iyi niyetli yaklaştılar, hem müzisyen hemde müşteri olarak, herneyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum, bugün Guardian'a gitmiştik bizim basçı Emre'yle Wanted grubunu dinlemeye, grup elemanları benim çok sevdiğim ve değer verdiğim okul arkadaşlarım zaten, herneyse ara vermelerini bekliyorduk ve bugün beni baya şaşırtan olay gerçekleşti, orda çalışan kıvırcık saçlı kırmızı t-shirt'lü keko garson bizi bardan kovdu, hani bunla herhangi bişey ima etmiyorum adam baya baya kovdu, "Çıkın Dışarı" dedi, bizde nazikçe çıktık, sebebide kalabalık yaratmamızdı? bende cidden şok oldum, hatırladıkça hala gülüyorum bu olaya, ironik geliyor bana, bu tamamen bi sitemdir, anlamadığım şey şu yani olayıda bu yüzden anlatıyorum, bu kekoyu barda insanları kovsun diye mi barındırıyorlar? yani bu işe başladığımdan beri başıma bi sürü olay geldi anlatsam bayılırsınız gülmekten, buda öyle bi hikaye işte, bir kro masalı...