Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

• Konuyu açan Konuyu açan denizhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cirkefinbascisi demiş ki:
the_black demiş ki:
nonsleeper demiş ki:
sanırım "ben ölmeden önce" ?
eheue yok ya allah korusun

öncelikle niye allah korusun dedin?sevmedinmi yoksa?aksine bizimde en sevdiğimiz çalmaktan çok keyif aldığımız bi şarkı.bu zamana kadar en çok istek aldığımız şarkı ben ölmeden öncedir.ama sevmediysen bişey diyemem.

bide bizim repertuarda manga yok.bir derdim var dan bahsetmiyosundur heralde.

ya tamam bısı demedım espırı yapııım dedımde harbıden böğğ oldu yaa😀 yooo cok sewdıım saten bıkere dınleme fırsatım oldu izmıre geldım we ılk sızı dınlemeye getrdıler ewt mor wer ötesıydı sanırım bu arada yaptıgım iğrenc espırıden dolayı özür😀 öğğ 😀😀😀 cok utandım sımdı yaa 😳 :twisted:

Baacann demiş ki:
the_black demiş ki:
nonsleeper demiş ki:

öncelikle niye allah korusun dedin?sevmedinmi yoksa?aksine bizimde en sevdiğimiz çalmaktan çok keyif aldığımız bi şarkı.bu zamana kadar en çok istek aldığımız şarkı ben ölmeden öncedir.ama sevmediysen bişey diyemem.

bencede kesinlikle harika calıosunuz bayılıorum sizi dinlemeye özellikle radiohead placebo ben derimki placebonun meds albümünden beacuse ı want you veya pierrot the clown calın buarada musicmanin hayırlı olsun 😀

valla belli olmaz ama meds albümünden başka bi şarkıda olabilir, bu aralar baya bi dinliyorum albümü, "meds" şarkısıda baya hoş bide "in the cold light...", du bakalım biraz daha kulağım alışsın seçeriz bi tane meds'ten, ama önceki albümler sanki daha iyiydi?

nonsleeper demiş ki:
Baacann demiş ki:
the_black demiş ki:
nonsleeper demiş ki:

bencede kesinlikle harika calıosunuz bayılıorum sizi dinlemeye özellikle radiohead placebo ben derimki placebonun meds albümünden beacuse ı want you veya pierrot the clown calın buarada musicmanin hayırlı olsun 😀

valla belli olmaz ama meds albümünden başka bi şarkıda olabilir, bu aralar baya bi dinliyorum albümü, "meds" şarkısıda baya hoş bide "in the cold light...", du bakalım biraz daha kulağım alışsın seçeriz bi tane meds'ten, ama önceki albümler sanki daha iyiydi?
önceki albümlere lafım yok sesin okadar iyiyken ve uyarken kesinlikle artırmalısınız derim placeboyu ben beğendim meds albümünü şu sıralar bende dinliorum sürekli bak in the clod light of the morningde yakışır size şöyle sonlara doğru kapanışımsı bişi olur 😆

buarada aklıma gelmişken incubus çalıomusunuz varmı repertuvarda yoksa bi "you will be hot dancer" veya "nice to know you" veya "wish you were here" veya "are you in" yada kapanışda şöle güzel bi "I miss you" güzel gitmezmi bunlardan biri yakışır walla sizede 🙂

walla bi ara drive çalıyolardı.. e tabi insanlar zamanla alışkanlıklarından vazgeçebiliyorlar 😀 belki hala çalıyorlardır çok sık izleyemiyorum konumum itibariyle 😀

anemininbascisi demiş ki:
cadohan demiş ki:
Herkeze duyurulur. Çirkef klavyesine kavuştu M-Audio Keystation pro88 imiz oldu. Daha önceden kullanan veya kullanan birini tanıyan varsa sevabına bize haber versin para istemesin 🙂

hayırlı olsun arkadaşlar, yeni pedal board da hayırlı olsun, bass ball da 🙂 yettteeerrr durun olm biraz 🙂

saolasın, siz ne zaman klavye alıonuz 😆

Baacann demiş ki:
buarada aklıma gelmişken incubus çalıomusunuz varmı repertuvarda yoksa bi "you will be hot dancer" veya "nice to know you" veya "wish you were here" veya "are you in" yada kapanışda şöle güzel bi "I miss you" güzel gitmezmi bunlardan biri yakışır walla sizede 🙂

bi ara drive çalıoduk incubus, wish you were here eklicektik oda yalan oldu, I miss you içinde ben istemem sahnede çalmayı, incubus biraz daha ünlü olsa problem baştan çözülürdü, bide 2-3 placebo daha ekleriz belki,

belki...

nonsleeper demiş ki:
Baacann demiş ki:

bi ara drive çalıoduk incubus, wish you were here eklicektik oda yalan oldu, I miss you içinde ben istemem sahnede çalmayı, incubus biraz daha ünlü olsa problem baştan çözülürdü, bide 2-3 placebo daha ekleriz belki,

belki...
incubus un ünlü olmasına gerek yokkı sızın calmanız yeter beah :d

Baacann demiş ki:

ne güzel şarkılar isteniyo böyle.incubus çalmak çok keyifli olurdu heralde.özellikle apo ve benim için.önceki albümleri çok funky.ama bornova piyasasında pek tutulmaz heralde.zaten en önemlisi çalımları çok zor.güzel sound gerektirir.şu anda çalamayız heralde

bende şarkı istiim yaf ama baktım ki hepsi yabancı arayada bikaç türkçe serpiştirmeli die düşündüm mesela erkin koraydan "gün ola harman ola" yada moğollardı galiba söyleyen hatırlayamıcam adını "bişey yapmalı"olabilir bunnar şimdilik aklıma gelenler yane bara gittimde duymak istedklerimdi hep keşke bunnarda çalınsa derdim hele bide siz yapsanız kesin süper bişiler çıkar

Uzun zamandir Bornova Piyasasinda yer alan ve kendi çizgilerini hiç bozmadan hergün daha iyi isler yapan ÇiRKEF grubunu daha iyi yerlerde görmek dilegiyle!!!Basarilar!!!!! 😆
Ayrica yeni tanistigim bass Emre arkadasima samimiyeti-ictenligi ve bizim icin elestirileri için tsk borç bilirim. 😳 Geliyoruz arkanizdan!!!! 😆

saol emrecim beriye gelip izlemen yeterdi zaten,saol desteğin için elimizden geleni yapmaya çalışıyosruz,bu arada bas çalma konusunda snden ööğreneceğim çok şey olduğuna eminim,bide kaliteli bass olarak ne önerrisin fiyatıda makul marka ve model yazarsan sewinirm....bu arda msninide verirsen sewinirim bana ok benimki [email protected] başarılar çirkefe demiyorum zaten başarılı bir grupsunuz,sahne performansınız üst seviyede,en kısa zamanda görüşmek üzere byess

saol emrecim tavsiyelerin için saol,,ööle çevrende denk gelirse iii bir gitar bana hbr verriisen sewinirim ,beraber senle bi bakarız ok?umarım birgün aynı sahneyi paylaşırız,bu arada msne ekledim seni ok görüşürüz....gitar aklında bulunsun

bu arada klavyede mi aldınız hayırlı olsun...

arkadaşlar biliyosunuz artık kemal keyboard'a geçecek.daha bi soundlu olucak yeni çirkef.bu formatta bizden çalmamızı isteyeceğiniz şarkılar varsa bilelim.şimdiden çalışmaya başlayalım.mesela depeche mode çok istendi.başka ne olabilir hadi biraz düşünelim bakalım....

nonsleeper demiş ki:
Baacann demiş ki:

belki...
çalsanızda çalmasanızda herzaman dinlerim çirkefin soundu cok hoş,repertuvar yeter 😆

unutmadan oozeda nezaman cıkıcaksınız konserler yüzünden sanırım ooze yerine cumaları felixde cıkıodunuz gelelim dinlemeye felixde güzel ama oozeun soundu daha güzel

Geri