KumKurabiyesi demiş ki:ben girdim bile anatolian rock a hakkaten güzel olmuş siteniz hayırlı olsun daha fazlaaaa demooo istiiozzzz dahaa fazlaaaaaaaaa !!!!! abii sizin coverlar süper oluo nie ben ölmeden önceyi koymadınız ki?? neysem bu da güzel olmuş ama en az 11 demo beklioz ki sizi evdede bi album nidasıyla dinneyebilelim demi?? :utandim
yakında dediğin olucak inşalla, zamanla çözülücek herşey, sitemizde yapım aşamasını atlatıcak ve istemediğin kadar şarkıyı oradan yayınlarız, hatta bu haftasonuna bir kayıt daha yetiştirmeye çalışıcam, bu sefer daha farklı bir çalışma olucak, çirkeften daha farklı bir sound kullanıcam, bakalım aksilik olmazsa o daha güzel olucak, çünkü bu sefer canlı olmıycak kanal kayıt olucak, bu biraz da kendimi sınamam için iyi olucak ve grubun besteleri için büyük bi aşama olucak diye düşünüyorum, bakalım onun hakkında eleştirileride merakla bekliycem, en geç cumartesi hazır olur ve indirilecek konuma gelir...(ne kadar çok "olucak" dedim yahu, yeni uyandım ondandır inşalla?)
http://cirkef.anatolianrock.com/index.php?