valla en çok istediğim iki şarkı...hadi bakalım...nonsleeper demiş ki:yok ona kopmaz kıyamet, bende çok istiyorum "i feel you" söylemeyi, bide "black" istiorum ama, bakçez görcez
valla uzun zamandır böyle..sana anlatmaya çalıştım..arkadaşım...gel bigün hatta arkadaşlarınıda getir..çirkef in namı yürüsün....KumKurabiyesi demiş ki:ohh ohh amanda aman neler duyyorum güzel güzel şarkılardan ve coverlardan bahsedioz çok güzel yaa çirkefede yakışanı bu, zaten hep böllelerdi artık benimde çirkef günnerim geldide çattı bile bah şimdiden çirkefsadım😛 :metalhead öpüyorum sizleri çirkef abilerim muhacckksss🙂)
in-sanmanager demiş ki:çirkef grubu üyeleri tek tek merhaba..
sizi çoğu zaman gerek ooze'da gerekse felix'te dinlemişimdir.. sound'unuz repertuarınız ve sahnede ki dağılımınızz ve özelliklee birbiriinize olan uyumunuz gerçekten son zamanlardaki
gruplarda göremeyeceğimiz kadar iyi..
öncelikle kendimi tanıtayım size.. ismim sercan..
in-san grubu eski menajeriyim.. ayrı fikirlerden dolayı menajerliklerini bırakmış bulunmaktayım..
menajerliğiniz için siz çirkef grubu üyeleriyle görüşmek istiyorum..
SERCAN İPÇİ
0535 702 93 55
ilginizden dolayı teşekkürler..
8O 😆sipisi demiş ki:çirkef çirkef yanaaaar!!! hem de naasıl yanaaar!!! yanmak çözüm deegil; sizi albüm paklar.......!!!!!
yiğitçim bende üye oldum artık reytingleri elimden geldiiince yükseltirim..eh benimde hoşuma gitmedi böle 3. sayfalarda görmek?(eee ziyafet ne zaman buarada)? 😛 😆nonsleeper demiş ki:ah bu forum öldürcek beni, grubu 3. sayfalardan topluyoz, reyting düşmüş heralde