nonsleeper demiş ki:mystical_b demiş ki:ya siz anathema deep çalamıyormusunuz beş adam oraya çıkmışsınız aylardır istiyoruz ya ayıp oluyor valla aslında herkes biliyor parçayı gibi görünüyor neden çalmıyorsunuz arkadaşlar :?
"beş adam oraya çıkmışsınız" cümlesini pek anlayamadım, herneyse anathema çalmıyoruz çünkü...
1 ben anathema söylemekten haz almıyorum
2 evdede dinlemiyorum
3 dolayısıyla sözlerini de ezberlemiyorum ve can atmıyorum
4 benim için sadece istek gelen ve çalmadığımız(çalamadığımız değil) yüzlerce şarkıdan biri deep
5 bizde emre ve kemal hariç kimse anathema dinlemiyor bildiğim kadarıyla
6 anathema iyi bir gruptur ancak barda olmuyor yahu, bence sizler yokken kimse o şarkıyı dinlemek istemez
7 okullar açıldı kafamızı kaşıycak vaktimizi zaten sahnede geçiriyoruz
8 falan filan
istersen daha 10larca sebep yazabilirim, anathemadan önce bir sürü şarkı var yapmak istediğimiz onlara yetişemiyoruz, zaten bu tip alternatif şarkılar eklersek sadece pazartesi çalıcaz felixte kimse yokken, bu da bi fikirdi grupça aramızda geçen, bolca radiohead, muse, placebo gibi alternative grupların şarkılarını ekliyip pazartesi günleri baştan sona onları çalıcaktık, tabi bu fikirde yalan oldu, çünkü pazartesileri hep ölü gün ve yeterince boş
Noluyo 😱 bole ya valla bu kadar tepki alacagimi bilsem yazmazdim kaldiki benim fikrimde degildi bu sekilde yazmami barda gectigimiz cuma emreyle konustuk o bide boyle yaz dedi saka yolluydu bu yazdigim haa smileyleri kullanmamisim onu farkettim/Soyleyip soylememek senin en dogal hakkin yigitcim haz etmedigini anathema soylemekten en basta bu foruma ilk yazildiginda yazsaydin eyvallah bunlari yazmadim zaten o calamiyormusunuz kismida espri yollu yapilmis biseydi yine emre sagolsun boyle soylememi istedi yani emre abi bitek sen istiyormussun grupta bu parcayi walla nese fazla tepki verdigine inaniyorum bendeki tek hata smiley kullanmamak ozur dilerim yigit bu kadar tepkili olduguna gore hata bende