Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

• Konuyu açan Konuyu açan denizhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ne biliym, değişse daha korkunç bişey gelir diye tahmin ediyorum, o yüzden bakın keyfinize :roll:

bide bugün ooze daki konser nedeniyle felixteyiz, benden söylemesi

cok fena laf yemişiz kızım bu arada sen su an çirkeftesin ve ben evde yinede asli görevimi yaptım ama🙂 geLdim bu gece 3 sarkıda oLsa dinLemek güseL sizden bea=)

offf inanılmaz eğlendim zaten hiç yerimde duramadım ama 😛
çok güzeldi ve 2 ye kadar sürdü süperdi!
final özellikle!elinize ağzınıza sağlık! 😛

dün baya bi eglendik, güzel bi haftasonuydu, 2 gün üstüste şahane geçti, felixin amfilerinden biri yandı dayanamadı, umarım yenisi gelir, bu kadar eğlendik güldük umarım başımıza bişey gelmez.,.

emrem sende iyileş ufaktan diyorum, hayranlarını çok üzüyosun 🙂

cirkefinbascisi demiş ki:
tazizim demiş ki:
Selam arkadaslar
Grubu sırtında götüren tek bi arkadas var affedin ismini bilmediğim için tarif edicem sarı saçlı elektrocu arkadas...
cok basarılı birisi.Gitarı yalayıp yutan ender insanlardan birisi
tebrik edıyorum
diğer arkadaslar için bişey yazmıcam polemik yaratmak istemıyorum

SAYGILAR...

öncelikle gitaristimizin adı çağdaş.enstrümanitesi hakkında söylediklerin çok doğru.sound konusunda gitaristimin üstüne tanimam.
ayrıca herhangi birimize gelen bir övgü hepimizi mutlu eder.istersen polemik yaratabilirsin.bizde eleştiriye açığız.bizim grupta 1 doğru 4 yanlışı düzeltir.
övgüler için sağol.sound konusunda da sormak istediğiniz birşey olursa çağdaş her türlü yardım eder....
bu msj ın için öncelıkle senı tebrık edıyorum arkadasım...cana yakın ve içten birisin anlaşılan
sizde eksik gördüğüm belkide sadece o güne mahsustu oozede zamanını kestıremıyorum ama sankı studyodaymışınız havası verıyordu..
yanı demek istedığım beliki sosyal hayatta cok rahat ınsanlarsınız kişisel olarak tanımıyorum ama sahnede bu izlenımı verdınız bana.
kırıcı olmak istemem fakat sahne kenarındakı bayan arkadasınızdan sıgara yakıp keyfınızın gelmesını beklememız hoş degıldı
çünki o arada baya bi boşluk olmustu
belkıde ben yanılıyorumdur
saygılar arkadaslar.....

tazizim demiş ki:
cirkefinbascisi demiş ki:
tazizim demiş ki:
Selam arkadaslar
Grubu sırtında götüren tek bi arkadas var affedin ismini bilmediğim için tarif edicem sarı saçlı elektrocu arkadas...
cok basarılı birisi.Gitarı yalayıp yutan ender insanlardan birisi
tebrik edıyorum
diğer arkadaslar için bişey yazmıcam polemik yaratmak istemıyorum

SAYGILAR...

öncelikle gitaristimizin adı çağdaş.enstrümanitesi hakkında söylediklerin çok doğru.sound konusunda gitaristimin üstüne tanimam.
ayrıca herhangi birimize gelen bir övgü hepimizi mutlu eder.istersen polemik yaratabilirsin.bizde eleştiriye açığız.bizim grupta 1 doğru 4 yanlışı düzeltir.
övgüler için sağol.sound konusunda da sormak istediğiniz birşey olursa çağdaş her türlü yardım eder....
bu msj ın için öncelıkle senı tebrık edıyorum arkadasım...cana yakın ve içten birisin anlaşılan
sizde eksik gördüğüm belkide sadece o güne mahsustu oozede zamanını kestıremıyorum ama sankı studyodaymışınız havası verıyordu..
yanı demek istedığım beliki sosyal hayatta cok rahat ınsanlarsınız kişisel olarak tanımıyorum ama sahnede bu izlenımı verdınız bana.
kırıcı olmak istemem fakat sahne kenarındakı bayan arkadasınızdan sıgara yakıp keyfınızın gelmesını beklememız hoş degıldı
çünki o arada baya bi boşluk olmustu
belkıde ben yanılıyorumdur
saygılar arkadaslar.....

kendi adıma cevap veriym, açıkçası sahnede utanmayalı yada ne biliym ellim ayağıma dolaşmıyalı uzun zaman oldu, arada sözleri unutunca panikliyorum bazen sonrada gülümseyip geçiyorum,bu rahatlığın grubumdada olduğunu tahmin ediyorum, yani sahnedeyken stüdyodakinden yada kafede oturduğumuzdan fazla bi farkımız yok. bide ben iş dışında asosyalimdir 🙂
sigara konusunu açtığın için çok teşekkür ederim cidden, güzel bi eleştiri olmuş. arkadaşlarımın cevabını merakla bekliyorum...

çirkefi seviyorum bende apoyu seviyorum zaten öncedende çok güzel insanlar eküricenek hepsi tatlı birbirinden dinlerken çok fazla keyif alıyorum bana şey gibi geliyor ama sizin gruptan bir kişi bile çıkmamalı gibi sakın dağılmayın siz başarılar hepinize öptüm

psykhe demiş ki:
çirkefi seviyorum bende apoyu seviyorum zaten öncedende çok güzel insanlar eküricenek hepsi tatlı birbirinden dinlerken çok fazla keyif alıyorum bana şey gibi geliyor ama sizin gruptan bir kişi bile çıkmamalı gibi sakın dağılmayın siz başarılar hepinize öptüm
iyi dileklerin için teşekkür ederiz efenim......grubumuzdaki herhangi bir şahsın gitmesi,ayrılması söz konusu degil.çogunlukla pazartesi felix programlarına okul yogunlugu sebebiyle kemal beyimiz gelemiyor...

Geri