M
meLy
bu avatarlar cok kastı turuncu korkmusss yiğit=)
değişmelimi deişmemelimi......
😆 😆 :twisted: 😛meLy demiş ki:bu avatarlar cok kastı turuncu korkmusss yiğit=)
ben kibarım cnm aaaa 😆meLy demiş ki:bak yarabbi cok kibar bi kız oldu cıktı bu depega=)
Çirkefe dayanırmı amfi=))))
bu msj ın için öncelıkle senı tebrık edıyorum arkadasım...cana yakın ve içten birisin anlaşılancirkefinbascisi demiş ki:tazizim demiş ki:Selam arkadaslar
Grubu sırtında götüren tek bi arkadas var affedin ismini bilmediğim için tarif edicem sarı saçlı elektrocu arkadas...
cok basarılı birisi.Gitarı yalayıp yutan ender insanlardan birisi
tebrik edıyorum
diğer arkadaslar için bişey yazmıcam polemik yaratmak istemıyorum
SAYGILAR...
öncelikle gitaristimizin adı çağdaş.enstrümanitesi hakkında söylediklerin çok doğru.sound konusunda gitaristimin üstüne tanimam.
ayrıca herhangi birimize gelen bir övgü hepimizi mutlu eder.istersen polemik yaratabilirsin.bizde eleştiriye açığız.bizim grupta 1 doğru 4 yanlışı düzeltir.
övgüler için sağol.sound konusunda da sormak istediğiniz birşey olursa çağdaş her türlü yardım eder....
tazizim demiş ki:bu msj ın için öncelıkle senı tebrık edıyorum arkadasım...cana yakın ve içten birisin anlaşılancirkefinbascisi demiş ki:tazizim demiş ki:Selam arkadaslar
Grubu sırtında götüren tek bi arkadas var affedin ismini bilmediğim için tarif edicem sarı saçlı elektrocu arkadas...
cok basarılı birisi.Gitarı yalayıp yutan ender insanlardan birisi
tebrik edıyorum
diğer arkadaslar için bişey yazmıcam polemik yaratmak istemıyorum
SAYGILAR...
öncelikle gitaristimizin adı çağdaş.enstrümanitesi hakkında söylediklerin çok doğru.sound konusunda gitaristimin üstüne tanimam.
ayrıca herhangi birimize gelen bir övgü hepimizi mutlu eder.istersen polemik yaratabilirsin.bizde eleştiriye açığız.bizim grupta 1 doğru 4 yanlışı düzeltir.
övgüler için sağol.sound konusunda da sormak istediğiniz birşey olursa çağdaş her türlü yardım eder....
sizde eksik gördüğüm belkide sadece o güne mahsustu oozede zamanını kestıremıyorum ama sankı studyodaymışınız havası verıyordu..
yanı demek istedığım beliki sosyal hayatta cok rahat ınsanlarsınız kişisel olarak tanımıyorum ama sahnede bu izlenımı verdınız bana.
kırıcı olmak istemem fakat sahne kenarındakı bayan arkadasınızdan sıgara yakıp keyfınızın gelmesını beklememız hoş degıldı
çünki o arada baya bi boşluk olmustu
belkıde ben yanılıyorumdur
saygılar arkadaslar.....
iyi dileklerin için teşekkür ederiz efenim......grubumuzdaki herhangi bir şahsın gitmesi,ayrılması söz konusu degil.çogunlukla pazartesi felix programlarına okul yogunlugu sebebiyle kemal beyimiz gelemiyor...psykhe demiş ki:çirkefi seviyorum bende apoyu seviyorum zaten öncedende çok güzel insanlar eküricenek hepsi tatlı birbirinden dinlerken çok fazla keyif alıyorum bana şey gibi geliyor ama sizin gruptan bir kişi bile çıkmamalı gibi sakın dağılmayın siz başarılar hepinize öptüm