hakkaten ya neyse çok yoruluyolar ama uyusunlar tabi😛biz burda nöbet tutarız artık=turuncu 😉meLy demiş ki:uyumuslaR turunjuuuu
hakkaten ya neyse çok yoruluyolar ama uyusunlar tabi😛biz burda nöbet tutarız artık=turuncu 😉meLy demiş ki:uyumuslaR turunjuuuu
ŞŞŞŞŞŞŞ kızdırmayın emreyi bırakın uyusunlar yawww zaten çürüğüz, en ufak bişide hasta oluyooo 😛 (sanki ben farklıyım)cirkefinbascisi demiş ki:bırakında uyuyalım yani.haftanın 4 günü calıyoruz.okula gidiyoruz sabahın köründe.akşam gel çal sabah tekrar kalk 7 de okula git.herkes yapamaz diye düşünüyorum ben.zaten bende yapamıyorum.zırt pırt hasta oluyorum.nyse o aman daha sık bekleriz programlara
tazizim demiş ki:Selam arkadaslar
Grubu sırtında götüren tek bi arkadas var affedin ismini bilmediğim için tarif edicem sarı saçlı elektrocu arkadas...
cok basarılı birisi.Gitarı yalayıp yutan ender insanlardan birisi
tebrik edıyorum
diğer arkadaslar için bişey yazmıcam polemik yaratmak istemıyorum
SAYGILAR...
cirkefinbascisi demiş ki:bırakında uyuyalım yani.haftanın 4 günü calıyoruz.okula gidiyoruz sabahın köründe.akşam gel çal sabah tekrar kalk 7 de okula git.herkes yapamaz diye düşünüyorum ben.zaten bende yapamıyorum.zırt pırt hasta oluyorum.nyse o aman daha sık bekleriz programlara
cirkefinbascisi demiş ki:bırakında uyuyalım yani.haftanın 4 günü calıyoruz.okula gidiyoruz sabahın köründe.akşam gel çal sabah tekrar kalk 7 de okula git.herkes yapamaz diye düşünüyorum ben.zaten bende yapamıyorum.zırt pırt hasta oluyorum.nyse o aman daha sık bekleriz programlara
tazizim demiş ki:Selam arkadaslar
Grubu sırtında götüren tek bi arkadas var affedin ismini bilmediğim için tarif edicem sarı saçlı elektrocu arkadas...
cok basarılı birisi.Gitarı yalayıp yutan ender insanlardan birisi
tebrik edıyorum
diğer arkadaslar için bişey yazmıcam polemik yaratmak istemıyorum
SAYGILAR...
cirkefinbascisi demiş ki:bizim grupta 1 doğru 4 yanlışı düzeltir.