rezistans demiş ki:arkadaşlar sizleri çok beklettik biliyorum ama sitemiz 22 şubattan itibaren yayımda paramparça olmuş izmir rock ve metal dünyasını birleştireceğiz inşallah. destek ve çnerilerinize açığız .. www.therezistans.com geciktiğimiz için özürdileriz.....
yeni gitar ve vokal dimi kesin değişmesi lazım ya olmuyo böyle!sizzle demiş ki:darısı basınaza barny ah sizin allah sizin grubada yeni gitarlar yeni vocal😀 nasip eylesin
wexar demiş ki:parca aralarnda anathema gırp we dewamını getirmeyerek benı kahreden sewgili arkadaslarım .. bu forumdada okums oldum uzere herkes sızden anathema ıstemekte.. neden calmamakta ırar edıosunuz .. hastamısınız .. neyse bu yazıyı kemal cewaplasın yokısa dowerım.. 🙂 hadı bakıım
wexar demiş ki:parca aralarnda anathema gırp we dewamını getirmeyerek benı kahreden sewgili arkadaslarım .. bu forumdada okums oldum uzere herkes sızden anathema ıstemekte.. neden calmamakta ırar edıosunuz .. hastamısınız .. neyse bu yazıyı kemal cewaplasın yokısa dowerım.. 🙂 hadı bakıım
sizzle demiş ki:wala man-a-man wala olmuyo gitar ve yeni vocal sart yani hadi gitar kolayda vocal kesinn deişmesi lazım kardesim mici pedalı baglarsan böle cızırdarsın😀
nerde dinledin bilmiyorum ama ilkkez kullandım pedalı!!! yorumu biraz daha açık yazarsan sevinnirim! kendi formumuzu kullanırsan ii olur!! bu konuyo dostlarımzın forumunda tartışmayalım!!!sizzle demiş ki:wala man-a-man wala olmuyo gitar ve yeni vocal sart yani hadi gitar kolayda vocal kesinn deişmesi lazım kardesim mici pedalı baglarsan böle cızırdarsın😀
cirkefinbascisi demiş ki:ben şahsen baskı yapıyorum gruba.fakat sıcak bakmıyo kimse.yakında alıcam elime akustik gitarı.ben söyleyecem.