zelzele demiş ki:sizi ilk defa düngece dinledim ama nasıldınız anlayamadım çünkü ben mesayı izlemekle meşguldum 😀 😀 😀 😀
şaka bi yana sağlamsınız beyler böyle devam edin
calarsaatgitar demiş ki:Aman da aman hanimiş gelirlermiş bizim sahnemize çıkarlarmış....Gitarist ve bass gitaristinize söylüyorum...Dün gece geldiler hopladık zıpladık beraber, süper eğlendik...Yalnız gitaristiniz çok çekingen davrandı göbeğim çatladı sahneye çıkarana kadar...Bassçınızı ise sahneden indirmek için tekmelemek zorunda kaldık 🙂
Çağdaş' ın çekingenlik sorunu için günde bir bardak gress yağı ve adaçayı karışımını 2 adet yumurtayla yoğurup göbeğine sürmesini tavsiye ediyorum o zaman o da Bassçınız gibi sahneye çıkar bi de hoplar 🙂
Mesayı bir süredir kullanıyorum saolsun Çağdaş gibi iyi niyetli bir adamla benim gibi yüzsüz ve de terbiyeden noksan bir adamın bir araya gelmesi sömürmeye çok müsait bir ortam yaratıyor 🙂 Anfi çok güzel daha da kullancam Çağdaş bir şey derse bende ona gitarı veririm kullanır ödeşmiş oluruz....Çok güzel bir gitar tonu yakaladım ben o anfiyi vermem bir daha ona....Gerekirse oturur ağlarım hüngür hüngür yada yuvarlanırım yerlerde....
Neyse fazla cıvımayım ben Apo sevmiyor böyle yazıları şimdi tersler falan rezil oluruz elalemin forumlarında ....haydin kolay gelsin...bye...
tom_morello demiş ki:saglam elemanlarsınız başarılarınızın devamını dilerim🙂
giacarangi demiş ki:aylardan sonra ilk defa ooze a girdim- bi baktım çirkef indi sahneden,bilseydim daha erken girerdim,ogün de ark.lara felix açık olsa keşke demiştim şansa bak 🙁 !!! harbi özledim sizi dinlemeyi,umarım bi dahaki sefere denk gelir! 😉
erdinckavi demiş ki:emre abi naber ?ekipman değişikliğine gidiyosunuz herhalde,artık sound olarak daha üst seviyelere çıkıcaksınız galiba,zaten üst seviyedeydiniz ama,müzikte sınır yok bilyosun ebrecim,bu arada amfiyi filan değiştermeyi düşünürsen ben talip olabilirim,bi para durumuma baktıktan sonra tabii,öptüm görüşmek üzere,byess