Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

• Konuyu açan Konuyu açan denizhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurcum bu güzel yorumların için teşekkür ederz.gerçekten bize pozitif enerji veriyor.biliyorum sende çok yoğunsun ama en kısa zamanda yine gel.misafirim ol hatta..kendine iyi bak.[/quote]

en yakın zamanda gelmeyi düşünüyodum zaten emrecim. hatta bugün damlamayı da düşündüm msjını okumadan önce ama dediğin gibi yoğunluk var, hayat yoruyo insanı. ama yakında gelicem ve bu sefer program bitene kadar kalıcam 😀

yanlış anlamamışsın, şarkının sonunda aynen öyle dedim, keşke bizim şarkımız olsaydı, mor ve ötesi'nin yeni albümünden "şirket" isimli şarkıydı o, beğenmişsindir umarım

Evet ilk kez dinledim ve begendim..
Grup bence çok iyi müzik yapıyor o yüzden sizin bestenizdir diye düşünmüştüm.. Sizden sonra bazı gruplar yavan gelmeye başladı ne yazıkki.. hatta şarkıların orijinallerini dinleyemiyorum :roll:

screamingeagle demiş ki:
Evet ilk kez dinledim ve begendim..
Grup bence çok iyi müzik yapıyor o yüzden sizin bestenizdir diye düşünmüştüm.. Sizden sonra bazı gruplar yavan gelmeye başladı ne yazıkki.. hatta şarkıların orijinallerini dinleyemiyorum :roll:

vallaha hakkaten keşke bizim bestemiz olsaydı bu şarkı.çok eylenceli. mor ve ötesi yine yapacağını yapmış.güzel bir albüm olmuş fakat bi önceki kadar vurucu olmaz heralde.politik yanlarını iyice ortaya koymuşlar bu sefer.

neyse zaten yakında bizde bestelerimizi çalıyor olacağız inşallah.bu zamana kadar beste sunamamamızın sebebi bunun gerçekten çok zor bir iş olmasıdır.öyle besteler olması lazım ki insanlar ilk dinlediğinde bile ufaktan eşlik edebilsin.biz fazla ince alayip sık dokuyoruz galiba.ortaya çıkan şeyler bu nedenle hep geriye itiliyor.ama ben eminim ki güzel besteler olcak bunlar.çünkü grubumun yaratıcılığına ve sounduna güveniyorum.(biraz fazla megaloman oldu ama)bakçaz görcez.

orkester cd si piyasaya düşsün diye bekliyorum 🙂 ama zaten çok olmuş nicki kullanmayalı tozlanmış ben de girerken bi "puf" dedim siteye..

servatis_a_periculum demiş ki:
i will cover'ınız çok başarılı olmuş arkadaşlar,orjinali kadar iyi ayrıca söylemesi oldukça zor bir şarkı..çirkefi seviyoruz. sevgiler🙂

saolasın, genelde iyi tepkiler aldı I will, şarkıyı söylemesi aslında zor değil ama ben pek beceremedim, aslında bu bitmemiş haliydi ama bitirmeye üşendim açıkçası, bi gün bitiririm inşalla

çok özlemişim, uzun zaman sonra bugün çirkef dinledik....yeni şarkılar çok güzel olmuş arkadaşlar..bileğinize sağlık..özellikle köpek ve şirket yakışmış repertuarınıza.....devamını bekliyoruz....
naçizane bir isteğimiz olacak 🙂 mars volta- the widow yiğit in yorumuyla zevkle sahnenize taşınırmış gibi bi araştırın isterseniz......
madem yenileşme halindesiniz söyleyeyim istedim....

roxanne demiş ki:
çok özlemişim, uzun zaman sonra bugün çirkef dinledik....yeni şarkılar çok güzel olmuş arkadaşlar..bileğinize sağlık..özellikle köpek ve şirket yakışmış repertuarınıza.....devamını bekliyoruz....
naçizane bir isteğimiz olacak 🙂 mars volta- the widow yiğit in yorumuyla zevkle sahnenize taşınırmış gibi bi araştırın isterseniz......
madem yenileşme halindesiniz söyleyeyim istedim....

mars volta - the widow mükemmel bi şarkı, ben evde ve mp3playerımda uzun zaman dinledim tükettim onu zaten, sorun şu ki söylemeyi denedim ama beceremedim onuda, şarkının hakkını veremiyorum, bana biraz ince kalıyor şarkı, transpose edincede şarkının ambiansı kalmıyor, yani sahnede olmaz
bide bu aralar zaten durmadan yeni çıkan herşeyi dinliyorum, kıyaslıyorum tartıyorum, çıkan ve bize uyan herşeyi ekliycez repertuara, benim okulum bitti, grubun okuluda 20sinde bitiyor, o gün güzel bi grup toplantısı ve oluşum planı yaparız inşalla, herşey daha iyi şekillenir diye düşünüyorum, "black" ve "i feel you" sözlerimizi unutmadık yani 🙂

ah ahh cok uzun süredir dinliyemediğim grupp özledimm walla bi geliim izmire bütün bornovayı altüst edicem emre repertuvar için bikaç şarkı fikrim var ehueau söliimmi 😛

Baacann demiş ki:
ah ahh cok uzun süredir dinliyemediğim grupp özledimm walla bi geliim izmire bütün bornovayı altüst edicem emre repertuvar için bikaç şarkı fikrim var ehueau söliimmi 😛

buradan söylersen bizde duyarız, bence özelden söyle sadece emreyeyse, vazgeçtim, bak şimdi merak ettim söyle neymiş şarkılar

Geri