bigorbi demiş ki:arkadaşlar sizin başka demonuz war mı nette..yani şu i will radiohead dışında..kız arkadaşım çok sevio sizin tarzınızı flm...ona yolluycam şarkılarınızı ama bulamıorum warsa buraya koyar msınz rica etsem =)) bu arada o demonuzu da dinledm beendm baay güselmiş =)))
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:tarz kavgası kadar kötü bişey daha varsa o da ibanez cort kavgasıdır bu forumda 😀 yani adam metal çalar, alternatif çalar, hardrock çalar, haliyle piyasa çalar...bunların hangisine karışabiliriz???yani bunlar eleştiri boyutunu aşıyor.tamam deseniz ki "repertuar yavan kalmış yada hep aynı şarkılar..."falan,bunlar cevaplanır ki cevaplanmış(yani nedenleri vardır)ama insana neden piyasa çaldığı konusunda da eleştiri yöneltilmez -ki bu eleştiri değil terbiyesizlik olur- ben de şuan stüdyoda çalıştığım grupta "piyasa"diye tabir edilen şeyler çalıyorum ama bundan keyif alıyorum zaten müzisyen insanın bir yada bir iki müzik tarzında sıkışıp kalması onun müzisyenliğini sığ hale getirir...
ben çirkef'i ilk ve tek olarak diş hekimliği partisinde dinledim ve iyiki de dinledim mükemmeldi...berinin ortamının da(yani akustik olsun,yakınlık olsun...)payı var muhakkak ama "ben ölmeden önce"cover ınız(silinmeyen hatıralar gibi cover ları da çok beğendim ama)harika olmuş affınıza sığınarak biz de stüdyo çalışmalarımızda repertuarımıza ekleyeceğiz bu parçayı 🙂 ekleyebilirmiyiz yani? 🙂
bildiğiniz yolda devam edin çok başarılı bir grup bence...para için yada hoşlandığınız müzik tarzı olması dolayısıyla,yada insanları eğlendirmek onlara daha iyi hitap etmek için ne olursa olsun güzel iş yapıyorsunuz sizi en az dinleyenlerden biri olarak en uzun yazılardan birini yazdım sürçe lisan ettiysek affola hepinize başarılar ve kolay gelsin...
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:ileride yapmayı planlamaktan çok yapıyorum da diyebilirim 🙂 repertuarımıza enazından küçük çaplı konserler için yeterli(16 şarkı)sayıda şarkı var ama tabiki bunu 30lara 40 lara çıkarmak gerekiyor.sizinle aynı yerde çalmayı sahneyi paylaşmayı çok isterim kim bilir belki bir sene içinde bunu da yaşarız 😉
cover ı da bugün çalıştık 1 saat ve gayet güzel oldu diyebilirim ufak eksikler dışında...hepinize tekrar başarılar diliyorum ve bu forumun ve de çirkefin bundan sonra takipçisi olacağımı da belirterek saygılar sunuyorum 😀
onuratess demiş ki:müzisyenin halinden en iyi müzisyen anlar. doru.. dışardan eğlenceli gibi görünse de büyük sabır, emek isteyen bi iş yaptığınız.. çirkef grubunu bu yönden de takdir ediyorum. ne çalışmalarla bugünlere geldiler, daha da iyi yerlere gelicekler.. sevgiler 🙂 ayrıca repertuar da gayet iyi bence, sonuçta bir hedef kitle var ve bu da işin en önemli kısımlarından biri....[/quote
onurcum bu güzel yorumların için teşekkür ederz.gerçekten bize pozitif enerji veriyor.biliyorum sende çok yoğunsun ama en kısa zamanda yine gel.misafirim ol hatta..kendine iyi bak.
cirkefinbascisi demiş ki:herzaman bekleriz.hatta geldiğinde tanışalım..
cirkefinbascisi demiş ki:BLaCK_MaGiC86 demiş ki:ileride yapmayı planlamaktan çok yapıyorum da diyebilirim 🙂 repertuarımıza enazından küçük çaplı konserler için yeterli(16 şarkı)sayıda şarkı var ama tabiki bunu 30lara 40 lara çıkarmak gerekiyor.sizinle aynı yerde çalmayı sahneyi paylaşmayı çok isterim kim bilir belki bir sene içinde bunu da yaşarız 😉
cover ı da bugün çalıştık 1 saat ve gayet güzel oldu diyebilirim ufak eksikler dışında...hepinize tekrar başarılar diliyorum ve bu forumun ve de çirkefin bundan sonra takipçisi olacağımı da belirterek saygılar sunuyorum 😀
bu ne kadar gurur verici alatamam.yiğitinde dediği gibi gerçekten müzisyenin halinden en iyi müzisyen anlıyor.umarım dediğin gibi en kısa zamanda aynı sahnede oluruz.bu arada dinlemek isterim ben ölmeden önceyi sizden..kolay gelsin hepinize.her türlü yardımı da elimizden geldiğince yapacağımızdan emin olun arkadaşlar.kendinize iyi bakın.yolunuz açık olsun...
cirkefinbascisi demiş ki:bigorbi demiş ki:arkadaşlar sizin başka demonuz war mı nette..yani şu i will radiohead dışında..kız arkadaşım çok sevio sizin tarzınızı flm...ona yolluycam şarkılarınızı ama bulamıorum warsa buraya koyar msınz rica etsem =)) bu arada o demonuzu da dinledm beendm baay güselmiş =)))
anatolianrock.com'da bi radiohead daha var.knives out..orada grup site diye bir link var.açılan sayfada altta tüm gruplar linkine tıklayıp 3. sayfada çirkefi açın orada bulacaksınız.ama bu kayıt bi canlı performans kaydı olduğu için kayıt kalitesi çok iyi değil hatta kötü.ama olsun fikir sahibi olmanız açısından dinlenebilir.canlı dinlemeye de bekleriz
anemininbascisi demiş ki:şu sayfayı okuyunca duygulandım birden.. sipisi ve barny nin yazdıkları özellikle, bayadır üzerimde olan negatif örtüyü bir anda kaldırdı.
Müzisyenin halinden en iyi müzisyen anlar. Hem katılıyorum hem katılmıyorum. Anlamayanına da denk geliyoruz. Müzikten anlamayıp halden anlayana da rastladım çok. Ama dediğin genelde doğru yiğit. Bu iş buz dağı gibi. Sahne dediğin şey sadece su üstünde kalan kısmı.
Eleştirmek se ne kadar kolay oysa, karalamak, aksiyon işte herkes yapabilir ne de olsa.
Ben sizin halinizden çok iyi anlıyorum merak etmeyin. Çok çok iyi anlıyorum hatta. Ama biliyorum ki haliniz vaktiniz hep daha iyiye gidecek. Sizi çok seviyorum teker teker. Her şey gönlünüzce.....
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için,tabiki sizlerden yardım almak bize güven ve mutluluk verir 😉 umarım görüşmek,konuşmak da fırsat olur kısa sürede..."ben ölmeden önce"yi tabiki tam hale getirdikten sonra bir kayıt alırız ama yapabileceğin en güzel yardım bize o şarkıda back vokal yapmaktır 😀 😀 şaka bir yana"mi"ye inerken back vokalde zorlanıyorum ama dur bakalım yumurta içmeye başlayalım 😀 neyse arkadaşlar burası Çirkef'in forumu bizi boşverin Çirkef'e devam...
nonsleeper demiş ki:BLaCK_MaGiC86 demiş ki:çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için,tabiki sizlerden yardım almak bize güven ve mutluluk verir 😉 umarım görüşmek,konuşmak da fırsat olur kısa sürede..."ben ölmeden önce"yi tabiki tam hale getirdikten sonra bir kayıt alırız ama yapabileceğin en güzel yardım bize o şarkıda back vokal yapmaktır 😀 😀 şaka bir yana"mi"ye inerken back vokalde zorlanıyorum ama dur bakalım yumurta içmeye başlayalım 😀 neyse arkadaşlar burası Çirkef'in forumu bizi boşverin Çirkef'e devam...
elimizden geleni yaparız, ben ölmeden önceyi bende dinlemeyi çok isterim sizden,eğer barda çalmaya başlarsanız söz sana gelip bir gece ben yaparım back vokali, zamanla mi'ye hatta daha kalınada inersin çok kasma, tabi tenorsan o zaman o iş biraz zor 🙂