söylediklerine aynen katılıyorum, haklısın senin önerin çok mantıklı ve tutarlı, ama biz daha önce "plug in baby"de çaldık, "muscle museum" da çaldık, hatta istek geldi 2-3 kere "creep" çalmışlığımızda var, yani aslında bu söylediğini daha önce denedik ama kimse radiohead yada muse çalınırken ayılıp bayılmadı 🙂 yada ne biliyim diğer programlarda kimse sahneye yaklaşıp yada peçeteyle istekte bulunmadı, repertuarımızı belirlerken genelde 4-5 tane seyirciye yönelik şarkı seçerken 1 tanede kendimizin sevdiği daha alternative şarkı seçmeye özen gösteriyoruz, "i might be wrong" ve "bliss" bunun son örnekleridir, aslında problem şurada çıkıyor bornova seyircisi çok değişken ama genelde hep aynı şarkıları biliyor, bizim şarkı öğretebilme gibi bir lüksümüzün olduğunada inanmıyorum, olay şu ki dinleyici piyasa şarkılar yerine daha yeni yada az bilinen şarkılar dinlemek istiyor ama o şarkıları daha kendisi bile bilmiyor, tabi bunu herkese genellemek yanlış olur ama çoğunluk böyle davranıyor, bunun gibi birşey, anlatabildim inşalla 🙂