Antibiyotik demiş ki:
uzun zamandır dinleyemiyordum çirkefi.az önce dinledim.ritim gitaristleri ile yollarını ayırmışlar sanırım.neden ki?bir de sanırım ben ölmeden önce de altyapı kullanıyorsunuz artık?ama fena olmamış.çok güzel.
ayrıca bi de istek yapsak 🙂
aerosmith - dream on
demir demirkan - hayat nedir (hazır altyapınız da var 🙂 gerçi bi de klavye olsa 🙂 )
kemal yani ritm gitaristimiz bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı ki hala öyle, grubumuzdaki en komik ve eğlenceli insandı, hani bazı insanlar vardır hayatınıza girdiğinde sizi gülme krizlerine sokar(sahnede bile), herneyse işin duygusal yanı bir yana, kemal aynı zamanda çok başarılı bir grafikerdir, müzisyenlik işi çok ciddi özveri ve yaptırım istiyor, ancak kemalin işide aynı bu şartlarda, kemalin ileride çok büyük bir grafiker olacağını bildiğim için onun önünü tıkamaya gerek yoktu, sonuçta ritm gitaristin açığını bi şekilde kapatabiliyoruz, dediğim gibi kemal için ve grup için doğru bir seçim yaptığımıza inanıyorum,
çirkefe klavyeci alınmasını ben doğru bulmuyorum, en azından şimdilik, yani şu an çaldığımız felix bu altyapıyı gösterecek olanaklara sahip değil, klavyeci alsak sahneye sığmaz, zaten alsakta almasakta altyapıyı dolduran kabinlerin kendi uğultusu var, çirkef'in çalıştığı mekanlar başka bir aşamaya geldiğinde düşünülebilir.
dream on'a gelince ben çok severim şarkıyı, ama felixte söylenebilen şarkı değil, bu aralar felix yüzünden beni zorlayacak şarkılardan kaçınmaya çalışıyorum, çünkü felix programı sonrası boğazımda ciddi sancılar yaşıyorum, bir şarkıyı sadece ooze'da çalmak bizim açımızdan çok sıkıcı oluyor, bu yüzden galiba ekleyemeyiz, biz muse, radiohead ve placebo karışımı 20 şarkı düşünüyorduk ancak yine felix yüzünden çalamıyoruz. cevabı fazla uzattım galiba
🙂