nonsleeper demiş ki:felixteki ses sistemi ile ilgili problemlere rağmen şu anki program;
çarşamba felix
cuma ooze
cumartesi felix
cadohan demiş ki:sonunda teknolojiyi evimize soktuk.
nonsleeper demiş ki:aYriS demiş ki:Cumartesi Felix'te dinledik sizleri. Kızkıza takıldık ve inanılmaz eğlendik. Kimsecikler rahatsız etmedi. Yan masada kulağımızın zarını patlatırcasına cırlayan kızlar haricinde tabi 🙂
Afilli Yalnızlık süperdi. Sağolunuz varolunuz 2 kere çalarak bizleri mest ettiniz. Ayrıca daha önce çaldınız mı, repertuarınızda var mı bilmiyorum ama Mor ve Ötesi-Küçük Sevgilim'i de çalarsanız çok memnun olurum. Sevgiler.
beğendiğinize sevindim, mor ve ötesi "küçük sevgilim" repertuarda mevcut ama çalmıyoruz, şu anda bildiğim kadarıyla anemi bu şarkıyı çalıyor (ki güzelde çalıyor), aynı barda çaldığımız için genelde bu tip şeylere çok dikkat ederiz, bu yüzden "küçük sevgilim"i eklemekten vazgeçtik
cirkefinbascisi demiş ki:arkadaşlar bayramın 1. ve 2. günü ooze barda çalıyoruz.haberiniz olsun.ailelerimizden topladığımız paraları içkiye yatırcaz.ramazanda bitti koparız artık. 🙂
Arkadas epey girişken. cok ciddi anlamda tebrikler. harbiden sahsen ben bu tarz girişimleri cok seviyorummaresalx demiş ki:çirkefe selamlar
valla izmire belgelsel cekimi icin gelmistim zaten ilk gelisimdi o arada tanidim grubu zaten..cirkefinbascisi demiş ki:maresalx sanada selam olsun.göremiyoruz seni izmirde bu aralar.bu aralar yeni şarkılar var düzenlediğimiz.gel de dinle bakalım beyencek misin?....