ben dün gece felix'te ilk defa bu kadar dikkatli dinledim sizi.felix'in ses sisteminin yetersizliğine,hatta kick,vokal gibi mikrofonlarda yaşadığınız problemlere rağmen,çok iyi bir soundunuz vardı.size göre sahnenin sol tarafında oturmuştuk ve bize herşey tane tane geliyordu.sanırım bunun sebebi ekipmanınızın kaliteli ve yeterli olmasından kaynaklanıyor.bir diğer nokta ise,sahnede çok ufak hatalar dışında kusursuz çaldınız.kısacası basit,sade,çalışılmış şekilde çaldığınız belli ve şarkı içindeki ataklar ne eksik,ne de fazla,sololar da öyle.repertuarınıza da hiç bir şekilde laf etmek istemiyorum,bizde rakkas grubunda aynı problemleri yaşadık çünkü.ama şunu söyleyebilirim ki;sıralamanız çok doğru,piyasa ve kendi seçiminiz olan şarkıların dozunu çok güzel ayarlamışsınız.tüm bunlara ek olarak sahne performansınız da gayet iyiydi.son olarak felix bar'da bira makul bir fiyatta,mekan içerisinde adam gibi(yani aykırılık yapmadan,karı kıza sarkmadan) müzik dinleyebiliyorsunuz.ancak sigara dumanı ve havalandırma çok ciddi bir sorun.bundan sonra fırsatım oldukça gelmek isterim.başarılar dilerim.iyi de analiz ettiğimi düşünürüm🙂)))