Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

• Konuyu açan Konuyu açan denizhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nonsleeper demiş ki:
silmarillion demiş ki:
bir bakıyım diye girdim forumunuza ama çok abuk muhabbetler dönüyor..iyi bir grup ve repertuarınızın farklı olmasıda güzel ama nedir bu forum böyle?anladığım kadarıyla (freakpain) arkadaşınız..ama sürekli burdan haberleşiyorsunuz yine anladığım kadarıyla.. 🙂 grup elemanlarıda birbiriyle burdan haberleşmeye kalkmaz umarım..yoksa forumda kendiniz çalıp kendiniz oynıcaksınız..🙂
başarılar....

ne diyebilirim ki, aslında bizim forum tutmadı o yüzden biz aşağı düşmesin diye arkadaşları topladık muhabbet ediyoruz aşağı düştükçe, hatta o istek şarkıları yapan benim aslında, bunların hepsi numara bakma sen bize, aslında ben çirkefin solistide değilim, hatta çirkef diye izmirli bi grup yok.
bundan sonra kesin abuk muhabbetler yapmıcaz söz sana, hep felsefe yada müziğin türkiyedeki konumu hakkında konuşucaz...valla bak...yemin :taptim

hehe sevgili vokalist kardeşim güzel bir ironi yapmış.tebrik ederim..mesajı gonderen silmarillion kişisinin eleştirdiği tarzda mesajlarına ise ne hikmetse çalar saat'in sayfasında bol miktarda rastlamaktayız..polemik yaratma konusunda üstüne yoktur bu arkadaşın..ciddiye almayın derim..

bu arada bebekliğini bildiğim çağdaş kardeşimin ve büyük üstat apo'nun gözlerinden öperim. (apo umarım pompeii konserini izliyorsundur arada.)

son olarak da şunu soyleyeyim; repertuarınız benim açımdan çok cazip olmasa da yorumladığınız her şarkıda farklı bir tat bulunmakta..emek verdiğiniz belli yaptığınız işlere..o açıdan bu farklı tadınızdan dolayı sizleri kutlarım..bi de eger mumkunse brit müziğe biraz daha ağırlık verin derim..hatta sizden bi de block party--banquet ile gorillaz--dirty harry isteyeyim de tam olsun..başarılar çirkef....

ya bu polemik olayına hiç girmeyelim sonuçta daha önce yine izmirli bi grubun başlığında aynı polemiklere şahit oldum punkhero hatırlar belki yine başrolde smarilion ve diğerleri vardı.. burası çirkefin başlığı lütfen çirkef hakkındaki eleştirilerinizi yazınız... buraya her mesaj atanı yargılarsak ne olacak halimiz sorarım size.kendimden örnek verirsek; ankaradayım çirkef tayfasıyla geçen yaz iş münasebetiyle sık sık biraradaydık ve sevdiğim tanıdığım insanları burada görünce mesaj atmak geliyor içimden..bazıları gibi "ay vokal çok tatlısın,ay gitarist çok şekersin" gibi mesajlar atmıyoruz buraya tamam az biraz geyik yapıyoruz ama hangi grubun başlığında geyik yapılmıyor ki..müdahale gerektiren bir durum olursa "Amatör Gruplar Mod" ları zaten gerekli müdahalede bulunurlar..illa ortamı kasmak için uğraşmayalım neyse ben yazarım daha da siz okumazsınız uzun diye....

sevgiler...

anlıyorum aynısı bana da oldu fakat ikinci gönderdiğimi silebildim 😀 o ara serverdan kaynaklanan bir sorun olustu sanırım yiğitte baya mesaj yollamış yanlışlıkla...

freakpain demiş ki:
çirkef bu sayfada öneri ve eleştirilerinizi bekliyor.şahsiyet degil..

1.cümle düşük olmuş.hiç bir şey ifade etmiyor.
2.siz de bu garip diyaloglarınızı hakkaten burada yapmayın.
3.demezler mi adama "sanane be adam!!grubun avukatımısın?" derler bence.mahal vermeyin böyle şeylere..

arkadaşlar gerçekten hiç gerek yok bu diyaloglara.muhtemelen yanlış anlamalar olmuş.olayın içinde yüzyüze muhabbet edememekten kaynaklanan sorunlar var.malum sanal ortamdayız.çirkef olarak böyle sorunlar yaşamak istemiyoruz.silmarillion kardeşim gel programımıza.bir bira ısmarlayalım tanışalım.aman gerginlik olmasın.gerçekten hiç gerek yok.bekliyoruz.

emrecim zaten silmarillion arkadaşımız pekte yabancı biri değil ama dili serttir...az çok tanırsın...tahmin de edebilirsin artık diye düşünüyorum🙂 pek severiz kendisini biz arkadaşlar... silmarillion canımız ciğerimiz hatta en çirkef dinleyicilerindendir..hatta mekandan ayrılmaz...hemen savunmaya geçipte gerginlik yaratmayalım...

ortada bir gerginlik yok yanlış anlaşılma oldu diye düşünüyorum ve uzatmayı yersiz buluyorum o yüzdende aslında şunu demek istemiştim diye bir açıklama yapmayıda gereksiz buluyorum..mesajım gayet açık ve net ancak böyle bir tepkiyi gerektirmiyor..bu tepkiyi veren ve gerginlik yaratan grubunuzun vokalisti olduğu içinde sanırım biz ona bira ısmarlasak daha iyi olucak 🙂 🙂

five horse man 8) brawo beyler.. yiğit bi ara pis yediliye dewam .. izmir gencliinin coğunluğu gibi bende sizi dinlemeye dewam edicem .. 😀 yeterki bana enjoy the silence calmaya dewam edin 😉

Alice in chains çalarsanız çok sevinirim...örneğin (Angry chair). sizi ilk dinlediğimde sanki daha sert parçalar çalıyodunuz,biraz yumuşama var sanki yoksa benmi yanlış hatırlıyorum..neyse, he bide creed-what if
bence vokal arkadaş bu parçaları iyi söylerdi...artık kimse pearljam, alice in chains gibi gruplardan söylemiyo, çok üzücü... 😢

Geri