Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

• Konuyu açan Konuyu açan denizhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selam..yine ben..ne bu forumun hali almış yürümüş 8O :arrow: 😆
duyduğum kadarıyla beste çalışmalarına başlamışsınız :roll: çok güzel bir haber bu..peki biz ne zaman dinleyebileceğiz?? :zipla

yahu şu sınavlar bi geçemedi.....cuma büyük gün arkadaşım doya doya dinleşiriz.....

ne bestesi, nolmuş, kim yapmış, ben kaçırdım muhabbeti....
bi ı feel you istedik o da olmadı ama neyse......

silmarillion demiş ki:
selam..yine ben..ne bu forumun hali almış yürümüş 8O :arrow: 😆
duyduğum kadarıyla beste çalışmalarına başlamışsınız :roll: çok güzel bir haber bu..peki biz ne zaman dinleyebileceğiz?? :zipla

maşallah bu piyasada da hiç bir sey gizli kalmıyor.ee yerin kulağı var demişler.neyse zaten çoktan başlamamız lazımdı beste olayına.biraz geç kaldık ama başladık nihayet..yakın zamanda çalmaya başarız bişeyler...

grupta herkes genelde gündüz okula gidiyor ve haftada en az 4 kere sahne alıyorlar geceleri, bu biraz beste açısından bizi yavaşlatıyor açıkçası, tatil çok yakında yani okul yükü azalıcak, bu arada tabi boş durmamayı planlıyoruz ve bestelerimizi kaydetme ve düzenleme imkanı bulucaz, somut bişeyler oluşması 2-3 ayı bulur heralde, zaten o zamana sitemizide açmış oluruz ve oradan yayınlarız. bide bu ara dönemde repertuarda fazlasıyla değişiklik düşünüyoruz, bu yüzden önerilerinizede çok ihtiyacımız var, haberiniz olsun 🙂

Anathemanın repertuarınızda olacağına sevindim, umarım sadece bir parçasıyla(one last goodbye) yetinmezsiniz.
bunlar benim ençok beğendiklerim:
Temporary peace
Fragile dreams
Empty
Inner silence
Regret
A fine day to exit
Angelica
Anyone,anywhere
Barriers
Deep
Forgotten hopes
judgement
Looking outside inside
One last goodbye
Emotional winter
Panic

ben de anathema istioruuuuumm özellikle de flying 😢
dün akşam çok güzeldi yne.. pek kalabalık diildi ama çok eğlendik.bi de tam karşınızda skışmadan rahat rahat dinledik,eğlendik,hopladık zıpladık pek bi güzel olduu 🙂 🙂 başarılarr

yaw arkadaşlar bizde okuldayız ama biz buraya birbirimizle muhabbet için değil size görüşlerimizi bildirmek için giriyoruz. yinede bu sayfaya birazcık zaman ayırırsa grup elemanları gayet güzel olur. zaten yaptığınız müziğide eleştireninizide görmedim daha... sanırım biraz agresif oldum. kız arkadaşımdan ayrıldım daha yeni ondandır kusura bakmayın 😀

pickthezakk bende aynı şeyi düşünüyorum bu aralar, grup arkadaşlarım biraz daha aktif olursa forumda bende sevinicem, 🙂 bakcez görcez
bizde aslında baya bi eleştirilmek istiyoruz çünkü bu bizi olumlu etkileyecektir bence(çok devrik oldu ama olsun)

eger yedinci sayfaya baktıysan ben baya bi eleştiri yaptım ama olumlu yönde yaptım tabi 😀 zaten kötü yönde yapmak imkansız gibi bişey helal olsun sizin gazınızla bizde girişecez zaten yakında başlıyorum antimatter'a

birisi öneri mi dedi..alın size öneri heehhe...çıtayı yükseltin biraz :

Molotov-here we kum
The Exploited - Punks Not Dead
The Killers - Mr. Brightside
Kaiser Chiefs - I predict a riot
They Might Be Giants - Istanbul
The Smiths - This Charming Man
Gary Glitter - Rock and Roll (Part 1 & 2)
Joy Division - Passover
The Cure - Love Will Tear Us Apart
Franz Ferdinand - This Fire
The White Stripes - Blue Orchid
The Raveonettes-Love In A Trashcan
Seether&Amy Lee--Broken
Cake - Frank Sinatra
The Music-Bleed From Within
the music - getaway
Black Sabbath - NIB
Metropolis--Makine
Interpol - Evil
Kasabian - Club Foot
Kasabian - LSF
Kasabian - Processed Beats
Liquido - Ordinary Life
Mars Volta - The Widow
U2 - All Because of you
Beck - The New Pollution
Foo Fighters - The Best of You
Liquido - 7inch
Liquido-Play Some Rock
Neil Young - Heart of Gold
Ramones - Gabba Gabba Hey
Ramones - I Wanna Be Sedated
the ramones - beat on the brat
The Ramones - Sheena is a Punk Rocker
Slade -coz i love you
Oasis - Fucking in the Bushes
the hives - walk idiot walk
Twisted Sister - I Wanna Rock
depeche mode - i just cant get enough
The Strokes - 12:51
Beastie Boys - College Girls Are Easy
22-20s - Devil In Me
Motorhead-Damage case
Bush - Swallowed
Diamond Head - Helpless
Kiss - Do you remember rock'n'roll radio
Madness - Embarrasment
Madness - My Girl
Pete Yorn - I Wanna Be Your Boyfriend
Red Hot Chilli Peppers - Havana Affair
The Buzzcocks - Why Can't I Touch It
The Undertones - Teenage kicks
The Willowz - Something
Depeche Mode - I Feel You
The Yeah Yeah Yeahs - Black Tongue
The Yeah Yeah Yeahs - Date With The Night
The Yeah Yeah Yeahs-Maps
The Stone Roses - Fools Gold
Echo & the Bunnymen - The Killing Moon
Oasis - Stop Crying Your Heart Out

hakkatende punkmış aman diyim abi sizin bunalım şarkılarınız mükemmel ben bir +90 daha istemiyorum bornovada. bu arada ne zaman kapanacaksınız stüdyoya. bide reklam yapın biraz mesela hangi stüdyoda çalışıyosunuz?

kelkemal demiş ki:
nonsleeper demiş ki:
Antibiyotik demiş ki:
çirkef in gitaristlerinin setuplarını merak ediyorum.bilgi verebilirler mi?

eywaah yanımışız biz, öyle bi anda sorulur mu bu soru, şimdi forum 2-3 sayfa kabarıcak, ben bile merakla bekliyorum gitaristlerin ne yazıcağını...

:bilmem yok be olm abartma` görüneni yazsak yeter

geldik işte burdayız. repertuara girecek şarkıları oylama şeklinde yaparsak daha ii çözeriz diye düşünüyorum, yiğidim sen bi çare bulursun bu işlere :kafaat

Geri